Cautare

57599 de rezultate pentru "costum popular pentru fetite" (5.28 secunde)
Presedintele a adaugat ca pentru el nu exista europarlamentari PD, PLD, PNL, PRM, UDMR, PC sau independenti, ci doar europarlamentari romani. Felicitandu-I pe noii alesi, presedintele i-a reprosat zambind lui Sebastian Bodu ca nu a venit imbracat in costum, ci in pulover.
Aseara, 22 decembrie, in cadrul somptuos al Ateneului Roman a avut loc impresionanta expozitie de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu, revenita in tara dupa amplul sau periplu expozitional prin marile capitale europene.
Un nou atac la tribuna Comisiei Europene a avut chiar in ziua votului pentru Schengen. "Cand impiedici libertatea de circulatie si invoci ratiuni superioare fara sa aduci argumente, nu esti decat un smecher in costum.
Vedeta isi promoveaza noile piese imbracata in costum de Craciunita in aceasta perioada. Andreea a postat deja pe contul oficial de Facebook mai multe imagini realizate in timpul unei emisiuni radio la ProFm, in care se distreaza alaturi de dansatoarele sale (si ele imbracate in Craciunite).
Francesco Gabbani a cantat piesa L'italiano vero a lui Toto Cutugno, imbracat in costum de astronaut, fluturand steagul Italiei in mana.
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Omul nostru era la costum si cravata, basca o servieta in mana. ... In momentul in care tensiunea respectivului probabil a ajuns la apogeu, ajutati probabil si de soarele care ii batea inspre freza, nenea cu costum a pus mana pe telefon.
"Batalia" pentru Bucuresti. Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Octavian Stireanu) Declaratiile de vineri ale d-lui Iohannis prefigureaza calea pe care domnia sa o gandeste pentru iesirea din criza. ... Traseul pe care acest neaos Iohannis Magnificul il are in vedere pentru a-si impune, din nou, Guvernul Lui ar fi urmatorul:
ministru delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea acquis-ului comunitar.
Cealalta forta politica, a treia, PP-DD, care s-ar putea sa vina in final pe locul doi, nu depaseste, pentru moment, pragul de 15 la suta. ... USL are nevoie de 64 la suta dintre mandate pentru a scurta cat se poate de mult suferintele populatiei.
In aceasta calitate, deputatul a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita la sediul Organizatiei Judetene a PNG, pentru a verifica "cum se misca" partidul in teritoriu.
Tito se simtea puternic avand in spate partidul comunist, birocratia de partid si sprijinul popular castigat in perioada luptelor de partizani cu ocupantii germano italieni din timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. ... Frontul Democratic Popular socialist comunist a suferit la aceste alegeri o infrangere zdrobitoare.
The Guardian insista asupra abilitatii presedintelui Basescu, care va miza pe popularitatea sa si va demisiona pentru a provoca alegeri anticipate.
Solicitarea lui Markus Ferber de a se analiza posibilitatea unei activari a clauzei de salvgardare pe Justitie este insotita de mai multe critici ale parlamentarului popular german fata de functionarea DNA.
PNTCD si URR au fuzionat sub numele de Partidul Popular Crestin Democrat.
UDMR va sustine primirea PD ca membru asociat in Partidul Popular European, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla, care spera ca acest lucru sa-i faca pe democrati sa aiba relatii cat mai bune cu formatiunile politice din aceeasi familie.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a propus presedintelui Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, sa-si uneasca eforturile cu cele ale Guvernului si ale partidelor din arcul guvernamental, pentru un vot favorabil asupra Tratatului de aderare a Romaniei la UE.
UDMR ar dori ca in PPE sa fie cooptat si un partid popular parlamentar romanesc, pentru intarirea spectrului de centru-dreapta.
Conventia Nationala Extraodinara a PD a decis schimbarea de directie doctrinara, de la curentul social-democrat la cel popular, si a luat cea dintai decizie majora in acest sens prin retragerea formatiunii politice din Internationala Socialista si din Partidul Socialistilor Europeni.
google-analytics.com