Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (7.63 secunde)
Ca mama, va avea grija ca progeniturile ei sa fie curate, fericite, sanatoase si iubite, dar probabil ca nu-si va lua in brate copiii de cate ori vor plange si nici nu va fi exagerat de protectoare.
un om pasionat, care iubeste atat materia pe care o preda, cat si copiii. ... Vad insa la copiii mei ca nu exista diferente majore intre sistemul olandez si cel romanesc.
FARCAS) Ideea existentei unor hibrizi nepamanteni, cunoscuti si sub numele de copiii din stele, care ar locui printre noi, este evocata tot mai insistent in ultimul timp.
Femeile conservatoare s-au intilnit simbata, in sala de spectacole a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", pentru a vorbi despre ceea ce reprezinta fenomenul "copiii strazii".
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
Copiii craioveni din centrele de plasament ale Consiliului Judetean Dolj au fost uitati de autoritatile locale din Banie. Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
In cadrul licitatiei caritabile "Speranta si culoare", organizata luni, 4 septembrie, la Bucuresti, Posta Romana a adunat 11.250 RON pentru sprijinirea copiilor diagnosticati cu sindromul Down, prin scoaterea la vanzare a unui numar de 20 de tablouri realizate de copiii de la cercurile de pictura din judetul Arges.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Asta, deoarece pe lânga o idee buna, se bazeaza pe multa pasiune, implicare si personal specializat.Prin Hansom Afterschool se ofera servicii de dupa scoala pentru copiii din clasele I-IV.
Dar mi-ar placea sa vad cum se distreaza copiii din alte tari. ... Eu iubesc foarte mult copiii, imi plac, imi plac nespus si mai am si copiii unor prieteni.
Acasa la femeia care si-a abuzat sexual copiii pe videochat. ... Am ajuns la stiri in America Locuitorii din satul giurgiuvean Varasti sunt revoltati de ce se intampla in casa Roxanei Onu, femeia acuzata ca isi exploata sexual copiii, pe Skype, pentru a primi bani de la clienti din SUA.
Dimineata, ca in fiecare an, s-au bucurat de toata magia jocurilor, cantecelor si dansurilor, copiii de la cateva centre sociale din Bucuresti, care simt deja ca fac parte din marea familie MIKO.
 ateliere de comunicare emotionala "Zana Norilor", biblioteca in aer liber de la Litera, schimb de carti, colectare de carti pentru copiii de la Concordia, concurs de citit-viteza in perechi parinte-copil, dupa "Povestile Norilor" de Andreea Mihaela Stan, intalnire cu cititorii romanului "Vina" de Camelia Cavadia, o piesa de teatru de la Zurli.
Noua Zeelanda Noua Zeelanda este o regiune care are legi clare cu privire la alegerea numelui copilului si o lista doldora de apelative interzise, care a fost completata ultima oara chiar in 2011, cand a fost adaugat numele Lucifer , din cauza ca mai multe familii vroiau sa-si boteze copiii astfel.
In alternativa educationala Step by Step, copiii sunt incurajati sa faca alegeri, sa isi asume responsabilitatea pentru deciziile lor, sa isi exprime ideile in mod creativ, sa se ajute reciproc, sa isi dezvolte abilitatile de gandire critica si sa gandeasca liber.
Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
Copiii nu se pot concentra mult timp la acelasi lucru si sunt extrem de agitati. ... Si, peste 10% din copiii consultati zilnic pleaca acasa cu acest diagnostic. ... Studiile arata ca un procent de 5% din copiii de varsta scolara prezinta simptome ADHD (1-2 din copiii dintr-o clasa de 30).
Potrivit studiului "Toti copiii la scoala pana in 2015. Initiativa globala privind copiii in afara sistemului de educatie" - elaborat sub egida UNICEF, principalii factori de risc in ceea ce priveste neparticiparea scolara sunt:
Copiii care mananca impreuna cu parintii micul dejun si pranzul au un risc mai mic cu aproape 40% de a deveni obezi (Autoare:
Senatorul Ion Rotaru a sustinut o declaratie politica cu titlul "Toti copiii au dreptul la o copilarie lipsita de pericole", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com