Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (5.52 secunde)
Stiu ca scoala a organizat o iesire cu noi, copiii, chiar la vizionarea filmului Maria, Mirabela, la cinematograful din cartier. ... Cand am iesit din cinematograf, toti copiii se inghesuiau sa vina spre mine, sa stea de vorba cu mine. Apoi, toti copiii voiau sa se joace cu mine.
Ideea acestei campanii a venit de la un pericol real care-i ameninta pe copiii din tara noastra: ... In cadrul acestei campanii, copiii selectati, ajutati de parinti si specialisti, vor dobandi un stil de viata armonios, constand in echilibrul dintre alimentatie rationala si exercitii fizice.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a editie.
3.231 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare - joi, 9 mai, ora 20.00 Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, recomanda tuturor parintilor sa isi inscrie copiii in clasa pregatitoare, in perioada alocata celei de-a doua etape, respectiv 8 - 17 mai.
Guvernul si Ministerul de Interne isi deschid portile pentru cei mici Copiii sunt invitati, astazi, sa-si etaleze talentul la desen pe asfalt chiar in curtea Guvernului, acolo unde vor putea lua si lectii de baschet sau badminton.
De 1 iunie copiii iau lectii de aviatie la TAROM De Ziua copiilor, pe 1 iunie 2011 este programat un zbor special destinat celor mici.
Consumatorii au nevoie de informatii clare si precise despre alimente Uniunea Europeana a adoptat, marti, un cadru legislativ major, care va garanta consumatorilor acces la informatie de mai buna calitate in privinta alimentelor si protectie mai buna pentru grupurile vulnerabile, precum copiii.
copiii proveniti din medii sarace, cei din mediul rural, copiii de etnie roma si copiii cu dizabilitati, ei fiind cei mai afectati de fenomenul abandonului scolar.
Este total gresit sa credem ca doar persoanele murdare si/sau copiii nespalati au paduchi.
Sunt ca niste monstri ascunsi in spatele ecranului care vor devora copiii? ... Autorii incurajeaza parintii sa "intre in lumea jocurilor" impreuna si alaturi de copiii lor, incepand de la cunoasterea detaliata a jocurilor pe care le cumpara copiilor pana la a interactiona cu ei intr-un joc.
Vorbea cu Luminita, batand cu degetele pe un pahar de plastic in fata bacaniei, facand semne aspre cu degetul catre aceasta mama care lenevea cersind pe treptele bisericii impreuna cu copiii de varsta scolara, glumea cu prostituatele de langa gara.
" Rosia Montana este parte din tara in care m-am nascut, in care traiesc, impreuna cu familia si prietenii mei, si in care imi doresc sa traiasca si copiii copiilor mei" Recent, am fost in Muntii Apuseni, in Tara Motilor...am plecat cu o oarecare speranta in suflet si m-am intors cu deznadejde...pe drumul de intoarcere, am intalnit nenumarate camioane care transportau falnicii nostri copaci, taiati din padurile aflate in Muntii Apuseni.
Estimativ, cam 200 - 300 de copii necesita interventie imediata, dupa aceea sunt copiii care nu necesita imediat diagnostic, interventie si mai pot fi temporizati, si mai sunt copiii care au fost operati si trebuie reoperati", explica dr Nicolescu.
Plata acestei alocatii se realiza de catre MMPS pentru prescolari si de catre ME pentru copiii de varsta scolara si de catre secretariatul de Stat pentru Handicap in cazul copiilor cu handicap ori invaliditate.
parinti care-si bat copiii, parinti care se bat in fata copiilor. ... De regula, copiii sunt lasati in tara, in cel mai bun caz in grija bunicilor, ori la rude, prieteni sau vecini. Iar copiii sunt expusi diferitelor forme de abuz ', subliniaza conf.
"Copiii intitutionalizati - problema noastra, a tuturor", pe care o puteti citi in continuare.
Copiii nu trebuie sa influenteze decizia Decizia de a trece sau nu peste infidelitate trebuie sa apartina numai celor doi implicati in relatie. ... Atunci cand copiii nu mai sunt asa mici, este recomandat sa li se spuna adevarul.
Paralizia cerebrala este o tulburare neurologica care afecteaza 1 din 500 de copiii. ... nici o terapie standard, care sa functioneze pentru toti copiii cu paralizie cerebrala, deoarece fiecare pacient este unic. Copiii se pot dezvolta fizic și psihic, dar si reactioneaza la tratament intr-un ritm diferit.
Mai mult decat atat, conform cercetarilor, copiii unor parinti implicati absenteaza mai rar de la scoala, se comporta mai bine in mediul de invatamant si acced cu usurinta la nivele mai inalte de educatie.
google-analytics.com