Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (2.93 secunde)
prima zi singura cu copiii (Autoare: ... Sa-mi petrec timpul cu copiii mei e o bucurie, presimt ca o sa fiu tot bucuroasa in urmatoarele zile. ... Voi cum ati facut cu copiii?
De prea multa vreme, copiii, a caror zi o sarbatorim astazi, au constituit noi si noi generatii de sacrificiu. ... Din pacate, intr-o societate care intarzie prea mult asezarea in limitele normalitatii, copiii de azi constituie inca o generatie de sacrificiu.
Copiii vostri, copiii sinistratilor, ca doar toti trebuie sa simta ca sunt bagati in seama. ... Acum incepem, privindu-ne copiii sa ne para rau. ... Copiii de clase primare rostesc cuvinte pe care te si intrebi daca le inteleg si prefera sa se joace pe calculator decat sa deseneze pe asfalt.
Ceea ce nu am inteles insa niciodata este de ce statul roman investeste in copiii olimpici, le ofera burse in strainatate, pentru ca, mai apoi, acestia sa nu se mai intoarca in Romania.
Ei sunt cei care dau copiilor bani de buzunar, in locul banalului pachetel de acasa, ei sunt cei care recompenseaza copiii cu vizite ori zile de nastere organizate la Mc Donald‘s, probabil intr-o epoca a vitezei prea agitata pentru un biet tort pregatit cu dragoste de catre mama, pentru o petrecere la care sa inviti copiii din bloc, o data pe an, de aniversarea odraslei.
Sotia, copiii si averea In cadrul discutiilor din Parlament, Prodan a spus ca nu este de acord cu articolul care prevede ca averea si salariul sotiei si copilului pe anul anterior sa fie declarate.
Sotia, copiii si averea In cadrul discutiilor din Parlament, Prodan a spus ca nu este de acord cu articolul care prevede ca averea si salariul sotiei si copilului pe anul anterior sa fie declarate.
ndemnizatii pentru copiii ai caror parinti nu lucreaza Catalin Micula, impreuna cu alti colegi din PNL, vrea sa puna in practica o promisiune din campania electorala, si anume cea privind indemnizatiile pentru concediile post-natale.
De vineri pana duminica, in ambele weekenduri ale festivalului, copiii cu varste intre 10 - 14 ani vor putea participa la un atelier de benzi desenate.
Copiii vor avea propriul lor Bookfest - Bookfest Junior, un spatiu dedicat exclusiv lansarilor si evenimentelor pentru cei mici. ... Copiii vor fi vedete ale acestei editii, care prinde sarbatoarea de 1 iunie chiar in mijlocul celor cinci zile de Bookfest.
Copiii si bebelusii pot suferi de spasme musculare de asemeni. ... Copiii pot dezvolta spasme musculare datorita cresterii in inaltime si greutate specifice virstei, cunoscute uneori drept dureri de crestere. Copiii in crestere acuza astfel de spasme dureroase datorita oaselor care cresc prea repede pentru muschii din corp.
In perioada de dinainte si dupa incident din Voronej si imprejurimi s-au primit multe rapoarte despre zboruri sau aterizari de OZN-uri, inclusiv despre aratari asemanatoare cu cea descrisa de copiii din parc.
Faptul ca vin copiii acasa este un lucru minunat. Vorbim aici de copiii nostri, nu de copiii presedintelui Basescu, pentru ca stiu ca va referiti la acest aspect.
In fiecare an, cand creste pomul din gard, rodul acela se umfla peste noapte, se coace, dupa care vine "fata padurii" cu copiii ei, il mananca, iar pomul se usuca.
Eu sunt unic, sunt deosebit si merit sa fiu iubit pana la infinit, trebuie doar sa gasesc persoana potrivita.Nu este de mirare ca adultii de astazi au asteptari enorme de la dragostea de cuplu, ei au fost copiii adorati de parintii lor, dusi saptamanal la canto si la inot, la karate si la desen, lor li s-a spus ca sunt unici si minunati si ca vor avea o viata fericita si prospera.
Daca este o circumstanta in viata ta care iti displace, de exemplu, ca te certi cu partenerul, ca nu te asculta copiii, ca relatiile de la serviciu sunt tensionate, etc., este pentru ca nu iti evaluezi actiunile si rezultatele.
Copiii sub 1,20 m au intrarea gratuita. Esti parinte si cauti un loc de distractie impreuna cu copilul sau copiii tai?
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia. ... Copiii (in numar de 230), dar mai ales parintii (veniti ieri la gradinita in numar mare) au primit cu emotie si bucurie vestea.
Deci de un an si jumatate copiii prescolari si cei din clasele I-IV trebuia sa primeasca saptamanal cate 60 de grame de miere de albine.
Copiii din Slatina care vor participa la aceasta parada, apartin Gradinitei cu program normal nr.16, Gradinitei cu program normal nr.4 si Scolii Generale „George Poboran".
google-analytics.com