Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (2.99 secunde)
"Pot cere Consiliului National al Audio-vizualului, singurul organism cu atributii in controlul continutului emisiunilor tv, sa ne ajute copiii! Dragi membri CNA, va rog ca, impreuna, sa gasim solutii pentru a ne feri copiii de violenta din desene animate!
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
Copiii sunt primii care asteapta bine meritatele cadouri de la parinti si daca pana anii trecuti acceptau si se bucurau de orice jucarie primita, acum sunt tot mai pretentiosi si vor lucruri din ce in ce mai ciudate si, totodata, scumpe.
Copiii asaltau trecatorii cu replici pline de haz si ii convingeau sa cumpere o pernuta, o bratara sau un martisor. ... Obiectele au disparut imediat de pe taraba si copiii i-au cucerit pe toti trecatorii.
Romtelecom si Asociatia Telefonului Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor" care isi propune sa faca sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
Daca nu faci reclama, nu te stie nimeni", a declarat Adrian Ciu, administratorul firmei.Acesta a precizat ca ideea i-a venit în urma unei discutii cu prietenii sai, care i-au explicat ca, dupa trecerea celor doi ani în care parintii au dreptul sa stea cu copiii, unul dintre soti este nevoit sa renunte la serviciu pentru a se ocupa de educatia micutilor.
Copiii din epoca actuala nu stiu nimic din perioada comunista, atunci cand se mergea la actiuni de genul cules de castane, mere sau cartofi. ... Astfel, copiii din marile orase vor putea face cunostinta cu "munca de la tara".
Primii care au pasit in fabrica de inghetata ieri de dimineata au fost copiii de la o gradinita particulara din Craiova, care au stat minute in sir sa priveasca modul cum se produce desertul pe care ei il consuma cu placere.
- Dotarea maternitatilor din Romania (Organizatia Salvati Copiii Romania), - Fiecare copil in gradinita (Asociatia OvidiuRO), - Centrul de Resurse pentru Adoptie (Asociatia Ador Copiii), - Acasa pentru copiii in pericol de abandon (Fundatia Hope and Homes for Children Romania), - Tinerii ambasadori in lupta cu schimbarile climatice (Fundatia Terra Milleniul III), - Festivalul International de Film pentru Copii Kinodiseea (Asociatia Culturala Metropolis).
Sambata, 13 mai, incepand cu orele 9:30, la Cursa Copiilor McDonald's, vor lua startul din Piața Constitutiei, toti copiii cu varste cuprinse intre 0-13 ani, fiecare categorie de varsta si gen va avea start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
Organizatorii, ii asteapta pe iubitorii ciclismului, intr-un cadru mirific, sa parcurga traseul MTB, de pe Insula Mare si sa se bucure alaturi de copiii lor, care vor pedala pe o portiune din traseul turistic C2 (Calarasi-Manastirea). ... Copiii pedaleza pe o portiune din traseul turistic C2 (Calarasi-Manastirea).
"Pericolul internetului pentru copiii din Romania". Aproximativ 4% dintre copiii care au utilizat internetul in Romania in ultimele 12 luni au accesat site-uri inadecvate sau au intrat in legatura cu persoane potential periculoase, potrivit statisticilor Eurostat, care plaseaza Romania sub media UE, de 5%.
"Nu mor copiii cand vor cainii!" Parintii urmeaza sa protesteze in Piata Romana, dupa ce un copil de 4 ani a fost ucis de o haita de caini. ... Mesajul parintilor este ca nu mai accepta sa le moara copiii muscati de caini.
Intitulat "Un calendar, o cale in dar", proiectul este initiativa comuna a Asociatiei Culturale Aedificatio si a companiei de PR si Public Affairs Links Associates, prin care se urmareste sprijinirea excelentei in educatie pentru copiii supradotati, promovata de Asociatia "Centrul Gifted Education", care sprijina copiii supradotati in drumul catre performanta.
Diana a angrenat personalitati din showbizz si copiii acestora in cadrul campaniei, iar mesajul este acela de a incuraja darnicia copiilor chiar de ziua lor.
NU LASATI COPIII SA LUPTE SINGURI!”.
Copiii s-au distrat in compania animatorilor Gymboland, iar Teatrul Interactiv Mozart i-a impulsionat sa gestioneze roluri prin joaca, sprijinindu-le initiativa si ajutandu-i sa-si infranga emotiile.
In fiecare an copiii ii scriu lui Mos Craciun cel putin o dorinta, el citeste toate scrisorile si aduce daruri minunate tuturor.
Kendama â€" jucaria japoneza care a luat copiii din Romania din fata calculatorului si telefonului mobil Echipa Giftology a adus pentru prima data Kendama in Romania in noiembrie 2015 si primele rezultate au fost pozitive, asa ca au continuat sa acorde atentie acestei jucarii, extinzand in mod constant gama de modele si organizand evenimente de promovare impreuna cu CRBL.
Timp de 6 zile, in curtile interioare si in cele 3 sali ale institutiei din Calea Giulesti, copiii se vor putea bucura de o multime de spectacole, de activitati si surprize pregatite special pentru ei cu ocazia Zilei Copilului, de la Aventura Park si expozitii cu pesti si fluturi vii pana la povesti care vor fi citite de artisti, solisti si sportivi renumiti.
google-analytics.com