Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (7.63 secunde)
Nu va framantati prea mult in legatura cu copiii, pentru ca si ei au destinul lor si or sa-si gaseasca, cu siguranta, drumul in viata. ... Nu asteptati prea multe de la copiii vostri.
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul (continuare) BAC-ul supravegheat de OSCE In Romania, copiii dau examenul de bacalaureat supravegheati de doi profesori si camere video. In Transnistria, copiii romani si moldoveni n-au avut camere, dar au avut reprezentanti ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa.
dificultatile parintilor de a-si inscrie copiii la gradinita. ... Astfel, multi parinti afirma ca sunt nevoiti sa mituiasca directorii de gradinite pentru a obtine un loc pentru copiii lor.
Copiii cu malformatii congenitale pot fi operati cu succes de zece ori mai ieftin in Romania Copiii cu malformatii congenitale pot fi operati cu succes de zece ori mai ieftin in Romania, comparativ cu clinicile din strainatate, unde o astfel de operatie poate ajunge la 50.000 de euro, bani pe care de cele mai multe ori parintii nu ii au si atunci apeleaza la ajutorul statului.
Mai mult de jumatate din copiii folositi ca forte de munca se ocupa cu activitati interzise prin lege, cum ar fi:
copiii din Romania sunt vanduti! ... Intr-o tara europena cu pretentii de stat civilizat, copiii au ajuns o marfa. ... Daca in unele locuri, se vand prunci pe cinci mii de lei, la cativa pasi de Bucuresti, se gasesc parinti care-si inchiriaza pe nimic, nu unul, ci toti copiii.
FARCAS) In episoadele trecute am relatat cazul lui DB, care nu doar ca a avut, in Maramures, repetate intalniri cu "fata padurii" si "copiii ei", dar leaga aceste intalniri si de o rapire OZN.
Copiii de la oras sunt mai grasi Copiii romani sunt normoponderali, prevalenta supraponderalitatii este usor mai crescuta la fete decat la baieti si semnificativ mai mare in mediul urban fata de cel rural.
Canicula este extrem de periculoasa pentru copii, varstnicii, bolnavii cronici Copiii, varstnicii si persoanele cu sistemul imun slabit sunt categoriile cele mai vulnerabile in perioadele de canicula, avertizeaza medicii.
Familia Dan Voiculescu a postat pe blogul sau un text intitulat "Familia", in care afirma ca ura lui Basescu il face mai puternic, mai demn, mai curajos si ca misiunea sa e departe de a se fi incheiat, cea mai mare realizare a sa ramanand Familia, copiii, nepotii si prietenii sai de suflet.
Guvernul a aprobat aplicarea unui tratament egal pentru toti copiii aflati in sistemul special de protectie.
Un alt motiv careexplica de ce copiii fac infectii ale urechii este ca nervii din zona respectiva nu s-au dezvoltat complet,ceea ce afecteaza trompele lui Eustache. Iar copiii din crese sunt expusi la mai multe raceli urmate deinfectii ale urechii.
Si ma refer aici, cu precadere la copiii din familiile foarte sarace, mai ales din comunitatile rome, din mediul rural si copiii cu dizabilitati.
Recent, am facut o vizita la Scoala Americana Internationala din Bucuresti, unde am vazut cum copiii care studiaza aici, alaturi de parintii lor, de nationalitati diferite, au celebrat diverse traditii de sarbatori.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
De aceea, medicii ne sfatuiesc sa ne luam masuri de protectie si mai ales sa avem grija de copiii mici al caror sistem auditiv este extrem de sensibil, deoarece nu e complet consolidat.
In prezenta unei raceli, deseori, copiii sunt predispusi infectiilor la nivelul urechii medii (otita medie); ... Copiii care au nevoie de Belladonna sunt fie somnolenti, cu stari febrile, fie agitati si au cosmaruri. ... Copiii pot fi suparati fara motiv, adesea tipa si lovesc.
Interventiile sub varsta de 3 ani sunt benefice, profitandu-se de plasticitatea crescuta a creierului, se stimuleaza receptorii creierului la copiii cu autism sa raspunda similar cu copiii fara autism. ... In cazul fratilor, posibilitatea de aparitie a autismului la copiii mai mici este de 25,9%.
nu toti copiii consuma portia zilnica, produsele fiind fie aruncate, fie date altor copii sau luate de personalul scolilor. ... Toti copiii trebuie sa inteleaga de ce e important consumul de lapte si sa il lege de un comportament alimentar si stil de viata sanatos.
Guvernul australian micsoreaza alocatia daca parintii nu-si vaccineaza copiii (Autoare: Magda Marincovici) Guvernul australian a anuntat, recent, ca parintii care refuza sa-si vaccineze copiii vor avea surpriza ca li se micsoreaza alocatia lunara. ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/le-figaro-guvernul-australian-micsoreaza-alocatia-daca-parintii-nu-si-vaccineaza-copiii-4085.html
google-analytics.com