Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (4.89 secunde)
Jumatate din donatiile angajatilor Roche Romania din cadrul proiectului "Children’s Walk" 2014 vor fi directionate către copiii din cele 13 comunitati sarace din judetul Dolj incluse in programul "Donator de viitor".
NEWMAN a deschis prima clinica de alaptare in Canada, dedicandu-si din ce in ce mai mult timp pentru a ajuta mamele sa isi alapteze copiii. ... Aceasta lege ar fi protejat practic alaptarea, prin indepartarea presiunii comerciale asupra mamelor atunci cand decid modul in care isi vor hrani copiii.
NEWMAN a deschis prima clinica de alaptare in Canada, dedicandu-si din ce in ce mai mult timp pentru a ajuta mamele sa isi alapteze copiii. ... Aceasta lege ar fi protejat practic alaptarea, prin indepartarea presiunii comerciale asupra mamelor atunci cand decid modul in care isi vor hrani copiii.
Orange deschide EU Code Week cu SuperCoders, seminarul prin care copiii descopera magia programarii Orange Romania inaugureaza EU Code Week, o initiativa la niveleuropean de incurajare a studiului limbajelor de programare, prin evenimentul #SuperCoders.
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
- Cu ce probleme de sanatate se confrunta frecvent copiii in aceasta perioada? ... In cadrul colectivitatilor de copii este foarte importanta profilaxia prin vaccinare, pentru ca vaccinand copiii protejam si persoanele in varsta. Copiii de gradinita si cei de scoala sunt principalul vector de transmitere a gripei.
am cunoscut indeaproape problemele cu care se confrunta copiii bolnavi si parintii acestora si am venit in sprijinul lor prin proiectele derulate cu scopul de a le imbunatati calitatea vietii.
Potrivit Cartei Europene a Drepturilor Pacientilor se constata ca sunt prevazute in primul rand dreptul la masuri preventive si accesibilitatea la sistemul de ingrijiri de sanatate, iar drepturile fundamentale ale copiilor, consemnate de Carta ONU si de legislatia europeana si nationala mentioneaza ca toti copiii sunt egali si au dreptul la ingrijire medicala (Accesul la servicii medicale si la medicamente este garantat de catre stat.) Parintii au obligatia de a solicita asistenta medicala necesara asigurarii starii de sanatate a copilului.
Magda Marincovici) Organizatia Salvati Copiii Romania, pe baza statisticilor oficiale, (Autoritatea pentru Protectia Copilului, 2014), in tara noastra sunt 82.339 de copii care au parintii plecati la munca in strainatate.
Parintii refuza vaccinul pentru ca nu stiu la ce pericole isi expun copiii (Autoare: Magda Marincovici) SUA se confrunta cu o crestere a cazurilor de rujeola din cauza refuzului parintilor de a-si vaccina copiii.
Cand va mai luati de Norvegia, cititi cifrele astea Asociatia Telefonului Copilului este o organizatie non-guvernamentala care de ani buni gestioneaza linia telefonica la care copiii si adolescentii pot cere ajutor.
Copiii bolnavi de cancer trebuie sa faca fata unor situatii dificile pentru ei, departe de familie, colegi si prieteni pentru perioade lungi de timp.
Ce ar trebui sa faca statul roman pentru protectia familiilor de romani din strainatate care isi pierd abuziv copiii.
O noua pagina din jurnalul celor mai rasfatati membri ai familiei se scrie in aceasta iarna magica la Gymboland, locul in care toti copiii sunt fericiti.
Copiii vor avea parte de ore intregi de distractie si veselie in natura, cu jocuri, piese de teatru si reprize de face painting.
Astronomia si fizica pot fi distractive Astro Kids Club este gandit ca un atelier de Fun Science si astronomie distractiva, in care copiii au sansa de a descoperi secretele Cosmosului, de a face experimente amuzante si de a realiza un colaj in care vor ilustra cele invatate in cadrul atelierelor.
Pe oaza de divertisment de pe taramul Gymboland, copiii se pot bucura in ultimele doua luni de vara, de concursuri de dans, de activitati de cantat si de exercitii de indemanare care mai de care mai atractive.
20, 21 si 22 octombrie au fost zilele dedicate marii deschideri Gymboland din City Park Mall Constanta, timp in care copiii au putut lua parte la nenumarate activitati distractive, petreceri si competitii.
Din ianuare 2018, copiii cu afectiuni de tip autist si din categoria afectiunilor cronice severe (diabet sau cancer), precum si parintii lor pot beneficia de consiliere gratuita in cadrul primei serii de programe psihoterapeutice de grup oferite de Asociatia de Psihoterapie, ce vor oferi sprijin de specialitate pentru integrarea intr-un context mental-emotional-social cat mai aproape de nevoile lor fundamentale.
1,500 RON Pentru copiii familiei Horia fiecare zi este o provocare. ... La Semimaratonul Bucuresti voi alerga 10 kilometri pentru a ajuta copiii familiei Horia sa ramana alaturi de parintii lor.
google-analytics.com