Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (2.81 secunde)
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Cu cat se va fura mai mult, cu atat se va construi mai putin, iar copiii copiilor nostri vor mosteni un imperiu de cenusa. ... Daca voi habar n-aveti si daca Ei continua sa fure, ganditi-va la copiii nostri. ... O sa calatoriti, iar copiii francezi invata carte, englezii la fel.
Sa ne protejam asa cum trebuie toti copiii din Romania! ... Violenta emotionala la care sunt supusi copiii nici macar nu e constientizata in unele familii.
Mare parte dintre malformatiile cardiace permit refacerea, iar copiii diagnosticati si operati la timp pot avea o viata normala. ... Cand copiii cred ca au un rol in propria lor ingrijire, vor avea mai multa incredere si vor fi mai cooperanti.
In ciuda acestor progrese, serviciile sunt inca insuficiente, numarul specialistilor este limitat in raport cu nevoia existenta, multi dintre copiii afectati sunt diagnosticati tarziu, iar informatiile despre autism sunt reduse, la nivelul societatii.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Peste tot in tara exista parinti efectiv disperati ca nu au unde sa-si lase copiii pe perioada verii, gradinitele fiind inchise. Programul incarcat de la locul de munca si numarul insuficient de zile de concediu de odihna nu permit parintilor sa stea acasa cu copiii pe timpul verii.
HotNews.ro scria in aprilie 2015 ca principalele cauze ale uriasei scaderi a vaccinarii in Bucuresti sunt discontinuitatile in aprovizionarea cu vaccin si refuzul parintilor de a-si vaccina copiii (sursa:
Cu riscul sa imi sara barbatii in cap, s-a facut un studiu conform caruia un sfert dintre copiii nascuti in timpul unei casatorii sunt, de fapt, facuti nu cu sotul, ci cu alt barbat din afara casatoriei.
Copiii nostri, viitorul acestui neam, sunt si ei bolnavi! Nebunia sexului, nebunia banilor, nebunia libertatii extreme si iresponsabile ne aseaza copiii in marele salon al posedatilor.
Ei, tiganii nostri nu inteleg nici sa plateasca taxa la primarie, folosesc copiii la cersit. ... Parintii copiilor ii lasa oricum fara bani, deci nu se aleg copiii aia cu nimic, iar parintii copiilor adesea se ocupa de furat.
doi copiii de 4 si 8 ani. Copiii au fost de fapt gasiti de mine. ... Mai mult, acesta a afirmat ca la sediul partidului au fost de fapt doua spargeri, una a adevaratilor hoti si abia apoi au intrat si copiii.
Dintr-un atragator articol al lui Barrie Trower publicat de editia italiana a revistei Nexus, se pot intelege riscurile principale pentru copiii expusi la utilizarea celularelor sau a tehnologiei Wi-Fi.
Dintr-un atragator articol al lui Barrie Trower publicat de editia italiana a revistei Nexus, se pot intelege riscurile principale pentru copiii expusi la utilizarea celularelor sau a tehnologiei Wi-Fi.
Copiii de varste fragede n-au cum sa nu observe, in jurul lor, palpairile mortalitatii: ... Copiii pot sa observe, sa-si puna intrebari si, urmand exemplul parintilor, sa ramana tacuti.
Magazinele neschimbate cu bibelourile ingropate in plusul din vitrine, cutiile goale de bomboane asezate in diferite pozitii, pentru reclama cine stie carui sortiment de mult disparut, si Pegasul dintr-o alta vitrina a unui magazin de sport, cu ghidonul nichelat si lucitor si copiii care se intrebau in fiecare zi, trecand si oprindu-se in fata vitrinei, cine o va castiga ?
Ce probleme au copiii cu Sindrom Down? ... Cei mai multi dintre copiii cu SD se nasc si cu probleme de inima. ... Aproximativ 40-50% dintre copiii cu sindrom Down prezinta malformatii congenitale cardiovasculare.
Cum va fi relatia sa cu sotul/sotia si copiii? ... In primul rand, trebuie specificat faptul ca, indiferent care este tipul de terapie abordat, copiii cu autism au nevoie sa fie introdusi intr-un program de terapie intensiva, care sa aiba minim patru ore de terapie in fiecare zi.
Copiii au avut impresia ca s-a prabusit pe locul numit Bobeica, adica o movila acoperita cu vegetatie si pomi, spalata de ape in partea de nord.
- Erau mai inalti decat noi copiii cu un cap de om, cam de 1,30-1,35 metri. ... Si copiii au pornit spre vizitatori: ... Vizitatorii au privit spre noi, copiii, cateva clipe, dupa care ne-au salutat aplecandu-si capetele inainte, pana la brau, cam la modul in care saluta japonezii.
google-analytics.com