Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (4.42 secunde)
“Consideram ca judecatoarea care a solutionat cauza a actionat sub influenta politica, deoarece postul de conducere ocupat de sotul acesteia se afla in algoritmul de impartire a functiilor de conducere ale Aliantei PNL-PD“, a declarat actualul presedinte al CJ Constanta.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
Nu asa se lupta impotriva coruptiei ", afirma Dorin Ciustea, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ). Omologul sau, Marcela Lozneanu, este cam de aceeasi parere:
Seculici a fost consilier municipal intre 1992-2002, consilier judetean la Arad si, in urma alegerilor locale din 2004, a fost ales presedinte al CJ Arad.
“Spionii“ din carciuma Marian Oprisan a explicat ca informatiile din asa-zisa nota informativa i-au fost date de doi cetateni care au auzit o discutie intr-un bar in care Bobocea si Paraschiv ar fi dorit eliminarea, chiar fizica, a presedintelui CJ Vrancea.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A.
Mare tam-tam in cadrul Spitalului Clinic Judetean Constanta. De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
Un grup de 11 primari vasluieni, reprezentanti ai Consiliului Judetean (CJ) si secretari ai comunelor vasluiene, se afla de doua saptamani in turneu prin Europa. Presedintele CJ, Corneliu Bichinet, care a initiat actiunea, a declarat ieri ca primarii nu folosesc bani publici pentru achitarea cheltuielilor de deplasare.
Consilierul local PUR Razvan Avram este director la Centrul Cultural Dunarea de Jos, aceasta institutie se afla in subordinea CJ.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
Felician Pop mai spune ca Stefan Szabo i-a promis ca toata povestea se va lamuri cu prilejul unei sedinte a Consiliului Judetean, dupa ce presedintele CJ revine din concediu.
Adunarea generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene (UNCJ) din Romania a avut loc in data de 18 aprilie, la Bucuresti.
Votul prin care consilierii si-au ales noul vicepresedinte a fost unul secret, iar in urma numararii voturilor, Mircea Ghiurco si-a putut ocupa scaunul de la executivul CJ Salaj, in urma atragerii a 20 de voturi, in timp ce Viorel Ratiu a trebuit sa se multumeasca cu restul de 11.
Acesta a adus in discutie si valoarea tuturor proiectelor depuse si cistigate de Consiliul Judetului, condus la acea vreme de Dan Lilion Gogoncea, precum si Parcul de Soft, pentru care s-au cheltuit 50 de miliarde de lei, 40 de miliarde provenind de la CJ.
Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL si ministru al Agriculturii, a anuntat ca va actiona pentru ca in Consiliul Judetean (CJ) Suceava coalitia de guvernare sa ajunga sa detina majoritatea numerica.
Surprinde faptul ca daca media pe comune este de 300.000 de euro, iar in Tasnad introducerea gazului va costa 700.000 de euro, pentru Orasu Nou, comuna presedintelui CJ Stefan Szabo, au fost alocate in acest scop 1,268 milioane de euro.
google-analytics.com