Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (4.92 secunde)
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
In aceeasi situatie se afla si presedintele consiliului judetean, membru PNL, si vicepresedintele CJ, membru al PC, impotriva acestora neemitandu-se insa un astfel de ordin, se precizeaza in scrisoare.
Asta s-a intamplat si in PD“, a precizat presedintele CJ Caras Severin, a carui motiune, denumita deja de democrati “motiunea Frunzaverde“, a fost preluata de Emil Boc.
Acesta a mai precizat ca in spatele actiunii intiate de Liviu Contac se afla de fapt tatal sau, care este presedintele CJ. ... Presedintele CJ a mai spus ca proiectul de hotarire initiat de cei doi liberali a avut la baza motive politice.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A.
Sedinta Consiliului Local Mangalia, una dintre cele mai "furtunoase” de pana acum, a constituit un bun prilej pentru alesii locali, care pana de curand s-au ferit sa-si exprime vreo parere cu privire la soarta celor care i-au votat, sa iasa la rampa.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) si fost membru PUR, Florin Anghel, a motivat ca se simte singur intr-o echipa care i-a fost ostila inca de la inceput. ... El a adaugat ca, in cazul in care Anghel va parasi PNL, va fi schimbat din functia de presedinte al CJ Prahova.
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Parlamentul se va intruni luni in sesiune extraordinara pentru a analiza exceptiile ridicate de Curtea Constitutionala la pachetul de legi privind reforma Justitiei.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
Ervin a precizat, in legatura cu hotararile CL Sfantu Gheorghe si a CJ Covasna privind probarea stemei municipiului, respectiv a judetului, ca este absurd sa se solicite de la un prefect sa fie specialist in heraldica.
Presedintele CJ Lucian Flaiser, care ocupa aceasta functie de trei legislaturi, a declarat ca a fost creata Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania, organism in care presedintele CJ Iasi ocupa o functie de conducere, un fel de „front al salvarii“ sefilor PSD de consilii judetene.
Presedintele CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza, a precizat ca Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania se va desfasura in perioada 18-22 august, la Constanta, unde vor fi discutate propunerile de modificare a Legii nr.
Alianta PNL-PD are putine sanse in schimbarea lui Ion Calinoiu (PSD) de la conducerea Consiliului Judetean Gorj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul PD Marcel Romanescu.
google-analytics.com