Cautare

918 de rezultate pentru "cfr calatori" (3.83 secunde)
Mai multe trenuri de calatori si de marfa au fost oprite, in cursul zilei de miercuri, 10 iunie a. ... , pe raza Regionalei CFR Constanta, care coordoneaza activitatea feroviara pe raza judetelor Calarasi, Constanta, Ialomita si Tulcea.
CFR Calatori nu a mai cumparat trenuri noi din anul 2008, iar in perioada 1998-2012 nu s-a acordat niciun leu pentru modernizare sau investitii.
Pentru CFR, sinele de tren au inceput sa aduca pierderi. ... Peste 2.000 de kilometri de cale ferata arondata mai multor sectii din tara vor fi dezafectate, deoarece CFR nu a gasit clienti care sa le inchirieze.
Blue Air are acces la un numar mare de ghisee, deci la foarte multi posibili clienti, si nu plateste nimic catre CFR, pentru ca societatea de stat a luat decizia sa vanda bilete de avion din proprie initiativa.
Sorin Bota propune o strategie pentru salvarea CFR. Presedintele Departamentului de Transporturi si Infrastructura PSD, senatorul Marius Sorin Bota, a afirmat ca trebuie elaborata o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru a rezolva problemele cu care se confrunta CFR, care se fie agreata de toate partidele politice.
Tarifele pentru transportul feroviar de calatori vor creste trimestrial in medie cu 5-7 procente in termeni reali, in perioada septembrie 2005-decembrie 2007, pentru a se evita o criza de durata in sistemul feroviar, urmand sa se ajunga la o crestere insumata de 50-60% a acestor tarife.
Cladirile administrative CFR ar putea fi scoase la vânzare pentru stingerea creantelor.Sucursala Regionala Craiova a CFR Infrastructura risca sa ramâna fara sediu din cauza datoriilor de peste 880 de miliarde de lei vechi pe care le-a acumulat catre CEZ Distributie, firma desprinsa din fosta Electrica Oltenia.
Cu sechestru la poarta Inca din luna iunie 2007, Ministerul Transporturilor a anuntat ca filialele Electrica au pus sechestru asiguratoriu pe o parte din patrimoniul privat al CFR.
Tarifele la transportul feroviar de calatori se vor majora cu 7,9% incepind cu data de 1 noiembrie 2006, informeaza un comunicat al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori “CFR Calatori” S.A.
Aproape 50 de pasageri care se aflau in trenul care a deraiat in zona localitatii Baiesti au fost transportati in gara CFR Subcetate sau vor fi preluati de rude cu masinile, de pe DN 66, pentru a ajunge la destinatiile propuse, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.
Compania Nationala CF CFR SA - Sucursala Regionala Constanta se afla si ea in situatia umilitoare de a pierde bunuri precum hotelul Decebal, din Eforie Nord, cu toate anexele aferente, evaluat la putin peste 10 miliarde lei.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone:
Steaua, invinsa pe propriul teren de CFR Cluj (Autor: Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
Problema este ca CFR-ul are "sansa" ca o greva in domeniu sa aiba efect asupra unui mare numar de oameni, cei mai multi dintre ei mult mai amarati decat cei de Caile Ferate.
CFR Calatori intentioneaza sa modernizeze, in urmatorii doi ani, 30 de locomotive electrice, valoarea estimativa a contractului fiind de 122,57 milioane de lei (aproximativ 35 milioane de euro), suma care va fi asigurata de la bugetul de stat.
Directorul CFR Calatori, Traian Preoteasa, a declarat ca 80% dintre locomotivele folosite pe calea ferata din Romania au perioada de reparatie expirata si doar 15% dintre aceste au reparatiile la zi.
Totodata, Ministerul Transporturilor a promovat, la finele lunii martie, un proiect de ordonanta de urgenta prin care solicita Guvernului sa aprobe subventii de 828 milioane de lei in acest an pentru acoperirea in totalitate a costurilor de administrare, intretinere si reparatii a infrastructurii feroviare de catre CFR SA.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net.
In prima etapa a fost intocmit un studiu de trafic de calatori pentru a fi cunoscute traseele optime care sunt frecventate de calatori. ... Cu prioritate, vom stabili traseele sociale, care sunt utilizate de foarte putini calatori si nu ne aduc nici un profit.
google-analytics.com