Cautare

918 de rezultate pentru "cfr calatori" (3.48 secunde)
949 de restructurari in cadrul CFR Marfa si filialele ei, 2. 545 de la CFR Calatori, 3. 536 de la CFR SA, iar 109 din randul altor ramuri auxiliare.
Pe lista companiilor care vor avea management privat se mai inscriu Posta Romana, Tarom, Electrificare CFR, CFR SA, CFR Calatori, Nuclearelectrica, Transgaz, Transelectrica, Romgaz si Administratia Porturilor Maritime Constanta. ... De asemenea, consultanti juridici nu au fost desemnati nici in cazul Electrica Serv, Electrica Furnizare, CFR Marfa si Nuclearelectrica.
Linia care leaga Gara de Nord de Aeroportul Henri Coanda va fi dublata Linia care leaga Gara de Nord din Bucuresti de Aeroportul International Henri Coanda va fi dublata, anunta CFR Infrastructura. ... CFR a semnat contractul pentru realizarea investitiei.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii.
Angajatii CFR vor protesta in fata Ministerului Transporturilor. Acesti sunt nemultumiti pentru ca suntem deja la jumatatea anului, iar CFR Calatori si CFR Infrastructura nu au inca un buget de venituri si cheltuieli pentru anul in curs.
Furtul banilor prin neacordarea de bilete sau revanzarea lor si supraincarcarea microbuzelor cu calatori continua sa fie o practica in randul transportatorilor, chiar si dupa ce calatorii au sesizat in repetate randuri neregulile.
Compania Astra Vagoane Calatori Arad discuta cu regiile autonome de transport din Romania livrarea noilor tramvaie Imperio Eco, al caror pret este de circa doua milioane de euro pe unitate, precum si posibile comenzi in Turcia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria si Republica Moldova.
La Rendlesham au fost calatori in timp? ... Ei sunt calatori in timp... ... Ei trebuie sa fie in spatiu pentru a calatori. Ei au nevoie de viteza pentru a calatori.
Povesti de Calatorie cu Stil by Cristina Maier Cum am ajuns sa calatoresc Inceputul De cand am intrat si eu in gasca de calatori-povestitori, si am inceput sa scriu despre experientele mele din locurile pe care le vizitez, am primit multe incurajari, multe laude, dar si destule critici, palme si chiar intrebari.
Compania CFR Infrastructura va scoate la vanzare in aceasta toamna, terenuri cu o suprafata de 140.000 de metri patrati. ... Terenurile din Bucuresti, pe care CFR vrea sa le vanda, sunt situate in zona fostei gari Cotroceni, in zona Garii de Nord, Giulesti si Orhideea.
Compania CFR SA care administreaza si intretine infrastructura feroviara, va organiza pana la jumatatea lui noiembrie o licitatie de vanzare a sapte terenuri, cu o suprafata totala de aproape 13 hectare, pentru colectarea fondurilor necesare platii datoriilor catre furnizorii de energie electrica.
Presedintii celor sapte federatii sindicale din CFR nu vor cere majorarea salariilor angajatilor insa au solicitat sa nu le fie anulate sporurile cu caracter permanent sau sa le fie reduse salariile a declarat presedintele Federatiei Nationale Miscare Comercial Gheorghe Popa.
Cu Pedro Mingote in poarta, gorjenii nu au pierdut niciodata cu CFR Cluj. Lusitanul pandurilor, Pedro Mingote, este gata sa infrunte colonia portugheza de la CFR Cluj, condusa tot de un compatriot, Jorge Costa. ... Eu nu am pierdut nici un meci cu CFR.
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
Greva din CFR a dat peste cap tot sistemul.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... CFR Cluj: ... Roman I rezumat cfr fc botosani, rezumat cfr fc botosani 1-1, gol deac, gol dican,
Impresarul Bogdan Apostu a dezvaluit ca a intermediat discutii intre CFR si o firma de jocuri de pariuri sportive, care le-a propus ardelenilor un contract in valoarea de 1,1 milioane de euro pe sezon pentru a fi sponsorul principal.
CFR Cluj si Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, in etapa a 7-a din play-off-ul Superligii. ... Toate deciziile VAR au fost luate impotriva CFR-ului, sapte din sapte, toate impotriva CFR-ului. ... Ne-au facut praf cu VAR-ul, interesul este sa nu mearga CFR in Europa, foarte bine.
CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: Kolinger 97 CFR Cluj: ... CFR Dr. Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1:
Ofertele lansate de Regionala de Transport Feroviar de Calatori (RTFC) Galati, odata cu mutarea caselor de bilete A®n partial-finalizata cladire a Garii, au A®nceput deja sa fie testate de catre galateni.
google-analytics.com