Cautare

918 de rezultate pentru "cfr calatori" (2.87 secunde)
- ieri) cind ne-am scos salariile de pe card ca intr-adevar s-au tinut de cuvint si ne-au dat doar 20% din salariu, adica jumatate din avans", afirma Dumitru Drimbu, presedintele Sindicatului Mecanicilor de Locomotiva din Depoul CFR Galati.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) conditioneaza acordarea de bani catre companiile feroviare pentru plata restantelor la furnizorii de electricitate, de circa un miliard de lei, de achitarea datoriilor curente catre acestia si de elaborarea unui program de eficientizare a activitatilor."Incepand din august, suntem pregatiti sa acordam CFR 80 de milioane de lei pe luna pentru plata datoriilor la electricitate, cu conditia sa isi plateasca datoriile curente.Companiile feroviare, atat in ce priveste infrastructura, cat si transportul de marfa si calatori, au sarcina sa pregateasca un program de eficientizare", a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
Regionala de Transport Feroviar de Calatori Galati a decis sa suplimenteze cu vagoane trenurile de calatori cu prilejul zilei de 1 mai pentru a face fata traficului de calatori.
Regionala de Transport Feroviar de Calatori Galati a decis sa suplimenteze cu vagoane trenurile de calatori cu prilejul zilei de 1 mai pentru a face fata traficului de calatori.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Citeste mai jos cu cine a negociat CFR si ce raspuns a primit CFR a cheltuit 4,5 milioane de euro pentru transformarea statiei Craiova intr-o eurogara, dar nu reuseste sa atraga comercianti in spatiile modernizate, pentru a amortiza o parte din investitii.
"Statul, din creditor devine actionar al CFR" Departamentul pentru mediul de afaceri, piata de capital si IMM, din cadrul PSD, isi exprima nemultumirea cu privire la decizia luata de Guvernul Ungureanu de a converti datoriile CFR SA in actiuni.
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
Ajax - Steaua 2-0, Inter - CFR 2-0! ... Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano.
Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Campioana CFR a avut o bara, prin fundasul francez Kevin Boli (15). CFR era neinvinsa de 12 etape. ... Reluarile au clarificat tot FCSB a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
Momentan, nu se doreste o crestere a pretului biletelor, insa ajustarea trebuie facuta deoarece preturile combustibilului s-au majorat, la fel si al lubrifiantilor si al pieselor de schimb, au precizat reprezentantii CFR.
Un autobuz cu calatori a fost lovit de tren. ... De asemenea, circulatia feroviara pe sectia neinteroperabila Bartolomeu - Zarnesti (administrata de SC Regiotrans) a fost intrerupta, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA.
In cadrul acordului actual, FMI si Guvernul monitorizeaza evolutiile financiare pentru zece companii de stat, respectiv Compania Nationala a Huilei, Termoelectrica, CFR SA, CFR Calatori, Campania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Metrorex, CFR Marfa, Electrificare CFR, Compania Electrocentrale Bucuresti si Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare.
Privatizarea Electroputere se va face in conditiile acordarii de garantii guvernamentale pentru ca Siemens sa incaseze pretul aferent livrarilor de automotoare, rame si locomotive electrice contractate de CFR Marfa si CFR Calatori, se arata in textul ordonantei de urgenta referitoare la aceasta privatizare.
google-analytics.com