Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (4.15 secunde)
A fost intocmit un proces verbal in care a fost consemnate 11 bacnote a cate 50 lei cu serie si numar, dupa care partea vatamata s-a intors la punctul de lucru, lasandu-si geanta pe birou.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Dupa prima distribuire a mandatelor de parlamentar in judet, Uniunea si Alianta au obtinut cate patru mandate de deputat si cate unul de senator.
In primul rand, presedintele Iliescu a inaugurat o expozitie, l-a decorat pe artistul Marcel Guguianu si a facut cate o vizita de lucru intr-o fabrica de confectii si o ferma zootehnica.
Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC. Gheorge Gibescu a revenit, la randul sau, la BEC, cu cate o contestatie pentru fiecare dintre candidatii la Presedintie.
Susotelile si zambetele urmate de cate o viguroasa strangere de maini sau o familiara bataie pe umar aratau observatorilor ca intelegerea s-a parafat.
Adicatelea, matematic vorbind, Amet si-a asigurat cate o cuvantare pentru fiecare luna de deputatie, numai ca asta in intervalul cuprins intre 12 aprilie 2005 si 31 mai.
Ping-pong electoral pe teme de integrare In timp ce presedintele Ion Iliescu ne dezvaluie cate ceva din sinergia globalizarii, colegii de partid ai candidatului PSD Iliescu ii acuza pe liberali si democrati ca pun in pericol integrarea Romaniei, interpretand total "eronat si iresponsabil” proiectul de raport, referitor la Romania, intocmit de catre Parlamentul European.
Pentru absentele in sedintele in plen campion a fost Mihai Baciu, cu 5,5 absente, urmat de Codrin ßtefanescu, cu 4,5, de Zisu Stanciu si Raj Tunaru, cu cate 3,5.
Atat PUR, cat si UDMR supraliciteaza pentru a fi sigure ca, pana la urma, vor avea cel putin cate trei ministri in Cabinet si cate un vicepremier.
Atat PUR, cat si UDMR supraliciteaza pentru a fi sigure ca, pana la urma, vor avea cel putin cate trei ministri in Cabinet si cate un vicepremier.
si la capitolul investitii, din cate s-a demonstrat, hotelierii nostri nu au bani. ... Nu, Valeriu Stoica nu poate sa comenteze acest subiect, atata timp cat el, ca si liberal din cate declara si declara, a semnat un protocol, in 2001, cu PSD.
Apoi, tot legat de anticipate, din cate am inteles eu, nu le mai vrea nimeni. ... Din cate se vede, pana acum numai legat de oameni ai PNL-ului au iesit discutii legate de colaborari cu fosta Securitate.
Din cate se stie, dupa ultima modificare - in sensul ca au mai fost adaugate nume de aspiranti pentru functia de consilier - urmeaza votul final si stabilirea ordinii celor inscrisi.
Potrivit Amos News, candidatilor de pe primele zece pozitii li s-ar fi cerut sa mai cotizeze fiecare cu cate 5.000 de euro pentru campania electorala. ... Sursele spun ca printre democrat-liberalii de pe primele locuri exista persoane care ar fi cotizat deja cu cate 20.000 de euro.
Potrivit precizarilor facute de BEC, la alegerile din data de 1 iunie, primarii vor asigura cate patru urne de vot in fiecare sectie de votare, cate una pentru primar, pentru consiliul local, pentru presedintele consiliului judetean (respectiv primarul general al municipiului Bucuresti) si pentru consiliul judetean (respectiv Consiliul General al Municipiului Bucuresti).
Deocamdata, nu se cunoaste cu exactitate cate mandate a revenit fiecarei formatiuni, dar, in mare, lucrurile stau in felul urmator: ... Din cate am aflat pana acum, nici unul dintre parlamentarii deveniti deja si consilieri locali sau judeteni nu va pastra postul, urmand sa se retraga de pe liste.
Dumitru Nicolae spune ca a facut nu stiu cate locuri de joaca si nu stiu cate strazi. Vreau sa va spun ca aceste lucruri oricum se faceau, indiferent cine iesea primar.
Cate nu se intampla in 15 ani?! ... Absenti cate un mandat Printre deputatii si senatorii cu vechime parlamentara se afla si cinci senatori si 19 deputati, care au bifat patru din cele cinci legislaturi.
Erau cinci consilieri PSD si fiecare dintre ei ocupa cate un loc de presedinte. Tot ei aveau si majoritatea in fiecare comisie, pentru ca faceau parte, in acelasi timp, din cate trei-patru comisii.
google-analytics.com