Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (9.28 secunde)
Pentru jucarea acestui sport sunt necesare doua echipe de cate 11 persoane, carora li se adauga 5 rezerve. Meciul dureaza 70 de minute, constand in doua reprize a cate 35 de minute, timp in care se permit oricate schimbari doresc ambele echipe.
In tren toti sunt prinsi cu plimbatul degetului pe ecranul cate unui smart phone. Chipuri imobile, rictusuri incremenite, fiinte impietrite, la care doar cate un deget atinge un ecran de sticla.
Am decis, totusi, sa iau cu mine, in viata de om mare, dreptul de a crede in miracole, in miracolele acelea de fiecare zi care ne smulg cate un zambet sau cate o lacrima, care ne ajuta, fara sa ne ceara explicatii, sa intelegem, din cele mai simple gesturi, adevaruri pe care cei dragi nu intotdeauna indraznesc sa le rosteasca, din prea multa timiditate, din teama sau dintr-un surplus discret de tandrete.
Cate kilograme a dat jos si in cat timp? ... Acum se mai alinta cu cate un peste la gratar pe luna: ... La cate instrumente stie sa cante?
Cate haruri in aceasta luna binecuvantata! ... Cate haruri de la acea luna Mai facuta din intamplare!
se iau de 2 ori/zi cate 20-30 de picaturi. ... In caz de depresie, dupa fiecare masa se consuma cate o jumatate de gutuie oparita in miere fierbinte sau cate o lingura de dulceata de gutui.
Astfel, ori de cate ori are ocazia, mai depune putin cate putin in stratul ei.
Dar cate femei citesc in intregime prospectul, cate reusesc sa respecte tot ce au citit si, mai ales, cate femei cunosc lista completa a lucrurilor interzise inainte sau atunci cand iau un contraceptiv oral?
Se pun cate 10 picaturi pe o bucatica de paine", ne-a spus Claudiu Matei, unul dintre cei trei frati care se ocupa de aceasta afacere cu produse apicole. ... - La inflamarea rinichilor si ficatului, zilnic de doua ori cate 40 picaturi, puse intr-un pahar cu 100 ml apa calda.
In 2007 s-au lansat cate 8.000 de artificii pe minut pana s-a ajuns la un cumul de 600.000. ... In fiecare an este responsabila cate o divinitate, pe rand, Giao Thua fiind momentul in care o divinitate preda conducerea urmatoarei zeitati.
5 mari enigme ale planetei Pamant Cate Luni are Pamantul? ... Ocazional, cam la 50 de ani odata, soseste si cate un asteroid mai mare, de dimensiunea unui camion.
cauta sa faci un inventar al strategiilor pe care le aplici, vezi de unde vin, cate vin de la echipa ta, cate de la tine si cate din spatiul public.
Tratamentul va dura 11 zile, cu o jumatate de ora inaintea fiecarei mese, preparatul luandu-se in cate 20 ml lapte rece, dupa cum urmeaza: ... Se consuma cate o lingura la o jumatate de pahar cu apa, seara, inainte de culcare.
Pe langa alimentele enumerate mai sus, dimineata si seara se consuma cate un catel de usturoi. ... Timp de 2 zile, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. ... Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita.
in general, cate 6 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese; ... in general, cate 3 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese;
Intr-o tara cu o societate civila suferinda, aproape inexistenta, remarcata, in general, prin ilustra absenta din peisaj, aveti idee, stimati cititori, cate ONG-uri active sunt inregistrate oficial?
Se face mancare multa la Damascus Palace, mai ales cand sunt petreceri de-ale lor am vazut tavi imense cu mancare, platouri gigantice cu baclavale si cu alte dulciuri de-ale lor, fantani cu lapte batut si cate si mai cate.
- Cu drag voi impartasi cu tine, cate ceva din activitatea mea profesionala si civica. ... - Povesteste-mi cate ceva despre cabinetul tau. ... - Multumesc si eu pentru ocazia de a impartasi cu voi cate ceva din activitatile mele.
De cate ore de somn ai nevoie? ... Afla de cate ore de somn ai nevoie ca sa te simti fresh dimineata! ... Zee, citat de publicatia EveryDayHealth iata de cate ore de somn avem nevoie pe parcursul vietii:
Diferenta dintre modul in care se face vanatoarea in Romania fata de alte state europene consta in felul in care statul nostru decide cate animale pot fi omorate, in termeni tehnici modul cum se calculeaza cotele de recolta anuale.
google-analytics.com