Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (2.75 secunde)
Instanta suprema a motivat ca nu a fost respectat dreptul la aparare, in 1999, atunci cand cei doi au fost condamnati la cate 15 ani de detentie.
Imbulzeala la vot a fost atat de mare incat pe la ora noua si jumatate, cand echipa GdS a ajuns in comuna, se inregistrasera deja o participare la vot de aproape 50%, o observatie din partea candidatului PRM, care a reclamat faptul ca unei batrane i s-a permis sa voteze cu cartea de alegator si ca mai multi cetateni au fost lasati sa intre in cabine cate doi, dar si un accident de masina in urma caruia o sateanca venita la vot a tras o sperietura zdravana.
Desi pare hazardat in acest moment, Viorel Oleniuc are sanse mari de a castiga Primaria Mangalia, in conditiile in care - din cate se aude - actualul edil Zamfir Iorgus se gandeste foarte serios sa dea primaria pe deputatie.
Mergem pe strada si vedem asa, din loc in loc, la cate o institutie sau la cate o farmacie, sau mai stiu eu pe unde, cate o rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati.
Din cate se pare, Stelian Dutu stia si el despre lovitura ce avea sa o primeasca la BPN, asa ca a preferat sa nu se prezinte la sedinta BPN-ului, desi se afla in capitala.
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, la Bruxelles, ca, "din cate stie", in cursul zilei de joi, raportul Fondului Monetar International (FMI) a fost definitivat si ca urmeaza etapele premergatoare negocierilor cu Fondul, dar ca este deja stabilit ca vor fi mentinute nivelurile TVA si cota unica.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
"De regula, gasim cate o masina cu cereale fara documente la 2-3 zile, dar vine varful sezonului si speram sa ajungem sa confiscam zilnic cate o masina".
Despre validarea guvernului Boc, despre reprezentativitate, despre Mircea Geoana - care merita aproape tot atatea felicitari pentru discursul de azi, cate blamari pentru prostia cu Vantu, -, despre PSD, despre PNL, despre "mogulii" care l-au reales pe Basescu, despre incalificabilii care l-au votat si despre multe altele, in postari ulterioare.
Cum n-o fi gasit acel lider un "partener politic", cand toate confederatiile sindicale (inclusiv cea pe care o conduce) au facut, in mod repetat, cate un pact cu absolut toate partidele, in a trece pe listele pentru Parlament oameni de incredere, recomandati de bosii sindicalisti.
Oamenii nu stiu ce presupune reorganizarea administrativa, cat vor plati in plus si cate drumuri vor avea de facut.
Mihai Razvan Ungureanu le-a spus liderilor politici ca el le propune ca fiecare grup sa propuna cate doua nume, iar el sa decida titularii de portofolii. ... fac cate o singura propunere.
Din cate stiu, presedintele a revenit asupra acestei afirmatii in alte comunicari publice si a explicitat lucrurile. ... Din cate stiu eu, 2 dintre ei nici macar in Partidul Comunist nu au fost.
Sa fiu eu sanatos de cate ori au sunat. ... "In primul rand, vreau sa va spun, fara niciun fel de fariseism, ca ma bucura acest lucru de cate ori vad ca oamenii au incredere in mine. ... Sa fiu eu sanatos de cate ori au sunat.
El este urmat de Iohannis cu 28%, Calin Popescu Tariceanu (PLR) cu 8%,Elena Udrea (PMP) cu 5, Teodor Melescanu(PNM), Kelemen Hunor (UDMR) si Monica Macoveicu cate 4%, C. V Tudor si Dan Diaconescu cu cate 2% si William Branza cu 1%.
Primarii perfomanti isi vor recastiga mandatul indiferent cate tururi prevede legea.
LEGIUIREA PENTRU REFORMAREA CORPULUI SLUJITORILOR IN JANDARMI, potrivit site-ului oficial al Jandarmeriei Romane Potrivit acestui document, Regimentul de jandarmi din Moldova se impartea in doua subdiviziuni, fiecare avand in zona de responsabilitate cate sase tinuturi (judete).
Cumparatorul a platit telefonul cu suma de 200 euro, in patru bancnote a cate 50 de euro.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
"Sistemul de identificare ne permite sa avem o evidenta clara a animalelor din judet (cate au murit, cate sunt bolnave, cate au fost sacrificate in abatoare)", a declarat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare (DSV) Dolj.
google-analytics.com