Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (5.24 secunde)
5 tepe, fiecare reprezentand cate un an de mandat. Cele 5 "tepe" reprezinta, fiecare, cate o gafa facuta de Presedinte in cei 5 ani de mandat (2005-2009) plus o teapa-bonus, Teapa tepelor, care-l reprezinta cel mai bine pe Basescu:
Dar am castigat un suport spontan din partea oamenilor care stiau cate ceva despre mine. ... De asta nici nu s-au adunat de cate ori prevedea statutul in ultimii ani, erau prea multi.
Nu as vrea sa fiu in pielea ministrului care va aloca banii, din cate stiu, la Busteni sau la Azuga trebuie construita o trambulina pentru sarituri. ... Deci iata cate proiecte, numai proiectele europene si sunt un excelent program de dezvoltare si modernizare a Romaniei.
Boc era insotit de un aghiotant ce avea in brate un buchet mare de flori, dandu-i premierului cate una pentru a le oferi celor sarbatorite in aceasta zi. La randul sau, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a daruit cate o floare politicienelor din plenĀ“.
Acolo se vor construi parcari de odihna a cate 4.000 de metri patrati. ... In extravilan, drumul are platforma de zece metri, iar in sectorul de drum de la iesirea din Craiova, dupa Ford, pana la pasajul CF, se va mai face cate o banda pe sensul de mers.
Cate conturi sunt? ... Cate mai pot fi recuperate? E.C.: Noi am vrea sa recuperam totul, dar una e sa vrei si alta este sa si poti.
Cate conturi sunt? ... Cate mai pot fi recuperate? E.C.: Noi am vrea sa recuperam totul, dar una e sa vrei si alta este sa si poti.
Avem acolo 4.000 mp de vita-de-vie, bem cate un pahar cu vin natural. ... Nastase este omul de stat potrivit, mandatul sau de premier a fost cel mai bun din cate a avut Romania.
Acum le-au mai descoperit, au mai taiat cate un fir. ... Prin cate a trecut dumnealui, trebuia sa-si regaseasca putin linistea.
Acum le-au mai descoperit, au mai taiat cate un fir. ... Prin cate a trecut dumnealui, trebuia sa-si regaseasca putin linistea.
Plata celor 30 de arginti catre tradatori Atarnatorii de la usa lui Victor Ponta vor fi numerosi, fiecare venind drept trofeu, ca in Roma antica, ba cu cate un ochi scos adversarului actual, fostul frate de cruce, ba cu cate-o declaratie incendiara impotriva fostilor colegi, ba cu pumnalul siroind de sange pe care l-au infipt in spatele fostilor aliati portocalii care sperau sa primeasca votul salvator.
exista ca de obicei si cate un cetatean turmentat care va incepe sa intrebe el cu cine voteaza.
Eu sunt surprins de felul in care un executiv porneste intr-o anumita compozitie la investire, iar pe masura ce zilele trec, titularii se schimba, descoperindu-se in spatele biografiei fiecaruia cate o problema cel putin de credibilitate, daca nu de natura etica profunda.
Astfel, membrii BP vor avea cate un autoturism Mercedes, liderii grupurilor parlamentare si ai comisiilor parlamentare cate un autoturism Nubira.
In 2004 cresterea economica era de 8,4% si in fiecare saptamana primeam in Romania cate un presedinte sau cate un prim-ministru.
S-a decis ca presedintele de la municipiu sa achite lunar la partid, sub forma de cotizatie, 5 milioane de lei, vicepresedintii cate 3 milioane de lei, iar membrii Biroului Executiv Municipal, cate 1 milion de lei.
Le cer cu maxima seriozitate sa lase dracului cifrele reale cu participantii la proteste si sa le ajusteze cu cate un zero. ... Prin urmare, ametitii astia de la USR au depus cate 5 amendamente la fiecare cuvant din OUG.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea.
Cate 12 la Alianta si la PSD Algoritmul viitoarei delegatii de observatori romani la PE a fost configurat pe structura Comisiei de integrare europeana, potrivit intelegerii dintre liderii grupurilor parlamentare.
Tone de alge, plaje pustii, unde numai cate o localnica mai indrazneste sa vina, pentru a scapa de privirile cunoscutilor in timp ce face "topless", cate o familie cazata la "pietrele pretioase", care isi intinde pe plaja tot ce le este necesar pentru o friptura la...
google-analytics.com