Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (2.99 secunde)
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta solicitand luarea masurilor in cazul deciziei PNL de a desfasura o campanie de informare privind votul unimonal, pe care social-democratii o considera "o campanie electorala mascata".
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni ca seful echipei de campanie nationala a partidului este presedintele formatiunii, Emil Boc. Potrivit lui Flutur, staff-ul de campanie va fi format din membrii comisiei de unificare PD-PLD.
Tine cu tine" si pe mesajul national de campanie "Ei cu ei. ... Strategia de campanie a PDL a fost elaborata de mai multi consultanti si analisti politici: ... Noi cu voi", care va fi transmis printr-o campanie nationala de promovare a PDL.
Vom vedea saptamana aceasta care este exact adevarul si de ce "s-a copt" peste noapte verdele galatean care a devenit portocaliu frageda€¦ Campanie, inainte si dupa....
Potrivit liderului liberal, partidul va edita in perioada electorala si un ziar de campanie, "Constanta liberala", precizand ca intentia PNL este aceea de a-i scoate la vot pe acei romani dezamagiti de prestatia actualei guvernari.
In 4 noiembrie 2009, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, seful statului si-a serbat ziua de nastere, la un restaurantdin zona centrala a Capitalei, alaturi de sotia si fiicele sale, desi la sediul de campanie membrii staff-ului sau ii pregatisera o petrecere.
Inseamna o campanie in forta pe care ar trebui sa o faca USL, sa explice, sa convinga, dar este greu, nu este imposibil, dar este greu", a mai adaugat sociologul. ... Si desi am avut o campanie foarte slaba, oamenii s-au dus la vot.
Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Ci chiar un sediu de campanie. Si nu pentru orice fel de campanie. Ci pentru o campanie care poate sau nu rasturna spectaculos situatia politica a unui stat.
Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anuntarea victoriei USL in cele sase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, ca ii multumeste pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar si echipei PNL Sector 1 "demisa pe nedrept in prag de campanie".
Cele sapte sucursale si agentii ale Bancii Comerciale Române (BCR) din judetul Olt au fost calcate zilele trecute de inspectorii pe relatii de munca ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), într-o campanie dispusa de Inspectia Muncii Bucuresti.
In cadrul acestor proiecte, in data 16 - 21 iulie a.c va fi lansata "Saptamana fermierilor dobrogeni", tradusa printr-o campanie de sustinere si promovare a programelor de interes pentru gospodarii satelor dobrogene.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Daca am zis despre campania electorala de la alegerile locale ca nu s-a remarcat decat printr-o avalansa de materiale de campanie, de bannere care iti luau ochii, de panouri impozante sau de afise la tot pasul, chiar si in preajma sectiilor de votare, iata ca "luna electorala" pentru parlamentare pare sa fie o copie fidela a celei din vara.
Daca am zis despre campania electorala de la alegerile locale ca nu s-a remarcat decat printr-o avalansa de materiale de campanie, de bannere care iti luau ochii, de panouri impozante sau de afise la tot pasul, chiar si in preajma sectiilor de votare, iata ca "luna electorala" pentru parlamentare pare sa fie o copie fidela a celei din vara.
"E cea mai mare tampenie pe care am vazut-o vreodata acea campanie desantata, facuta de televiziunile comerciale, referitoare la asa-zisa invazie a romanilor in Bulgaria", a tinut sa completeze fostul ministru al Turismului, ca o dovada a faptului ca...
Dar daca nu au, cine sa plateasca datoriile din campanie? ... "Tot ce a fost legat de aceasta campanie eu am platit la zi. ... El mai spune ca s-au achitat toate contributiile inca dinaintea alegerilor si s-a aratat suprins si nemultumit ca problema banilor pentru campanie a ajuns in presa.
Democratii sunt nemultumiti de faptul ca Orban a declansat o campanie publicitara proprie si o campanie de strangere de semnaturi, folosind inclusiv insemnele Aliantei PNL-PD, desi el nu a fost desemnat candidat la Primaria Capitalei.
Aceasta campanie nu face altceva decat sa creasca imaginea sotiei dumneavoastra, sa-i creasca cota de piata, in conditiile in care era in concediu pentru ingrijirea copilului.
Alianta PSD-UNPR-PC se afla in plina campanie electorala, iar judetul nostru este un punct important pentru reprezentantii de la centru. ... Liderul judetean al PSD reitereaza sloganul de campanie al Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, Mandri ca suntem romani!, Mandri ca suntem maramureseni!.
Stiti cum e, in campanie trebuie sa umblam pentru noi. ... Ne-am adus aminte repede ca eram in campanie electorala si am abordat problema mai temperat. ... Acum este clar, acolo se duce o campanie electorala si fiecare incearca sa-i dea la oase celuilalt", a adaugat Gheorghe Serban.
google-analytics.com