Consilierul primului ministru pe probleme de securitate nationala, si in acelasi timp candidatul Partidului National Liberal pentru un loc in Parlamentul European, aflat pe locul 7 in lista liberalilor, Stejarel Olaru, a poposit ieri la Galati si a amintit cateva lucruri despre campania electorala pentru Parlamentul European, aflata in plina desfasurare.

"Suntem in plina campanie electorala si, ca o constatare, in ceea ce ne priveste, se pare ca am abordat corect aceasta campanie electorala pana acum si vom merge pe aceasta strategie, in sensul ca ce ne-am propus am si reusit. N-am facut decat sa venim in fata oamenilor, sa evitam scandalul si circul, sa venim cu proiectele noastre liberale pe care vrem sa le transformam in proiecte europene, sa venim cu prezentarea candidatilor nostri, carora nu li se poate reprosa nimic in acest sens si sa stam pur si simplu de vorba cu oamenii. Desi exista un interes destul de scazut, trebuie sa recunoastem asta, in randul romanilor, in ceea ce priveste alegerile de la 25 noiembrie, se pare ca romanii au reactionat pozitiv la acest fel de campanie si mai sunt aproximativ doua saptamani in care vom vedea acelasi lucru ca si pana acum in ceea ce ne priveste. Nu stiu despre ceilalti si nici nu ne intereseaza", a spus Stejarel Olaru.

Tocmai pentru a informa cat mai bine populatia in ce priveste alegerile pentru Parlamentul European si votul uninominalul si diferitele sale forme, PNL se pregateste de o campanie intensa de informare a populatiei, in format electronic.