Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (3.07 secunde)
Ca si in sezoanele trecute, odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, agentii economici vor incepe efectuarea transporturilor de brazi, acestia provenind cu precadere din judetele Buzau, Vrancea, Neamt si Suceava, a aratat directorul DSC.
Patroni noi pentru Hidromecanica Referitor la privatizarea Hidromecanica, Ursache a declarat ca saptamina viitoare se stabileste cumparatorul societatii in urma ofertelor facute pina acum, precizind doar trei ofertanti - Electroaparataj din Bucuresti, Contactoare Buzau si o persoana fizica - cu mentiunea ca mai sint si altii.
Judetele in care s-au realizat proiecte prin RICOP sunt Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Braila, Buzau, Galati, Arges, Dambovita, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Valcea, Brasov si Covasna.
Potrivit acestuia, cele 58 de localitati care au primit drept de acces la serviciul de distributie a gazelor fac parte din arealul sudic si sud-estic al tarii. Este vorba de judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Ilfov, Olt, Prahova, Valcea.
Pe lista aprobata de minister se afla si 13 tipuri de tuica, printre care cele mai cunoscute sunt cele de Buzau, Arges si Zalau, Horinca de Maramures si Turtul de Oas.
In urmatoarele zile vor mai avea loc licitatii, printre altele, la hergheliile din Brasov, Neamt, Targu Mures, Calarasi, iar in luna mai acestea vor continua in Buzau, Suceava si Timis.
„Pentru cinci nopti de cazare la una dintre pensiunile ANTREC, platiti in jur de un milion de lei vechi. Ca destinatii, puteti alege Brasov, Dambovita, Buzau, Neamt, Alba“, a adaugat Marilena Stoian.
Reteaua cuprinde patru magazine in Bucuresti, Sibiu, Targoviste si Buzau. De asemenea, o alta companie care isi propune sa deschida in urmatorii cinci ani pana la 100 de magazine cu o valoare totala a investitiilor de circa 75 de milioane de euro este miniMax Discount.
Sebastian Bodu a declarat ca evazionistii in domeniul comertului cu alcool sunt concentrati in Ilfov, Bihor, Buzau si Nordul Moldovei.
De altfel, Constanta se numara printre orasele cele mai active in ceea ce priveste colectarea ambalajelor din plastic, alaturi de Buzau, Dambovita, Dolj, Harghita si Bucuresti.
Exista un CAR al sistemului bancar Angajatii BNR din Iasi, Galati, Slatina, Targu Jiu, Buzau si Iasi se imprumuta la propriile CAR-uri, la fel ca functionarii ultimei banci de stat, CEC, care are, la randul sau, propriul CAR, precum si filiale in alte 13 orase din tara.
110 cu respectarea dispozitiilor legale si regulamentelor miniere, facand o exploatare economica a maselor, este autorizat de Inspectoratul Minier II - Buzau si obtine autorizatia de extractie nr.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
cate unul la Valenii de Munte, Buzau si Medias, iar la Bucuresti sunt doua fabrici de acest gen, a mai precizat Pietta.
Bucurestiul se afla pe locul 10 in clasamentul datornicilor, iar ultimele doua pozitii sunt ocupate de judetele Maramures si Buzau.
In acest sens, acesta a declarat ca Administratia Fondului pentru Mediu are in subordine un numar de 6 judete - Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau, iar inspectorii Fondului de Mediu Constanta (impreuna cu cei de la "centru") au efectuat controale la 11 societati comerciale care colectau fierul vechi.
Chinezii produc la noi espadrile, garnituri de hol, utilaje si aparatura de testare, instalatii pentru producerea oxigenului si azotului, biciclete (10.000 de bucati pe an la Petrosani), confectii la Giurgiu, creioane si tigarete la Buzau, potrivit Oanei Negulescu, reprezentant al Departamentului de Comert Exterior (DCE) din cadrul MEC.
Vorbim aici de cei situati in zona exploatatiilor de gaze precum Berca, din judetul Buzau sau Brazi, judetul Prahova, care au contract direct cu acesti doi mari producatori.
In cazul judetului Iasi, 32.000 de producatori au depus declaratii pentru obtinerea cotei de lapte, in timp ce in Buzau producatorii au solicitat o cota de 35 de milioane de litri de lapte.
Exista doar o singura fabrica specializata pe reciclarea maselor plastice la Buzau, care nu se ocupa insa si de separarea maselor plastice din produsele IT.
google-analytics.com