Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (3.03 secunde)
Din pacate, la ora actuala in Romania nu exista ateliere de reciclare pentru aceste categorii de deseuri, insa responsabilii in domeniu spun ca s-ar putea infiinta in curand, in Buzau.
Spre exemplu, printre produsele traditionale ale judetului Buzau se numara branza de burduf, carnatii afumati de Plescoi, pastravul afumat, pastrama de oaie si covrigii buzoieni.
In tara exista deja o serie de astfel de manifestari - "Caravana Clatitelor" (Prejmer, Brasov), "Festivalul International 'Pomana Porcului'" (Balvanyos, Covasna), "Festivalul Carnatilor si al Covrigilor" (Buzau), "Festivalul Secerisului" (Ampoita - Alba), "Festivalul Pastravului" (Ciocanesti, Suceava), "Festivalul Sarmalelor" (Praid, Harghita), "Festivalul Branzeturilor si al Pastramei" (Bran, Brasov).
sase tipuri de tuica (tuica de Zetea, Valea Milcovului, Buzau, Arges, Zalau si Ardeleneasca de Bistrita), cinci de horinca (horinca de Maramures, Camarzana, Seini, Chioar si de Lapus) si alte cinci de vinars (Tarnave, Vaslui, Murfatlar, Vrancea si Segarcea).
Alte judete care vor mai primi bani de la Guvern sunt si judetul Botosani, cu 8 milioane de lei, judetul Brasov cu 11 milioane de lei, judetul Braila, cu alte 4 milioane de lei, judetul Buzau cu 9 milioane de lei, judetul Caras-Severin cu 1,7 milioane de lei, judetul Calarasi cu 2,25 milioane de lei.
Practic ieri a inceput actiunea de inscriere a dosarelor pentru Programele Nationale de Alocatie Financiara Nerambursabila 2007, iar administratorii de firme au venit din toate cele patru judete - Galati, Braila, Buzau si Vrancea - unii dintre acestia chiar cu cinci zile inainte de inscriere.
Sarat, Buzau, Mizil, Ploiesti Sud si sosire in statia Bucuresti Nord (ora 20.30) in data de 1 mai.
Sarat, Buzau, Mizil, Ploiesti Sud si sosire in statia Bucuresti Nord (ora 20.30) in data de 1 mai.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
De asemenea se vor infiinta directiile judetene pentru accize si operatiuni vamale Galati, Braila, Vrancea, Buzau si Tulcea, care se vor afla in subordinea Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati.
Cel mai mult au scazut actiunile Socep Constanta 12,33%, urmate de cele ale Energopetrol Câmpina - 11,68% si cele ale VAE Apcarom Buzau - cu o depreciere de 11,36%.
Cel mai mult au scazut actiunile Socep Constanta 12,33%, urmate de cele ale Energopetrol Câmpina - 11,68% si cele ale VAE Apcarom Buzau - cu o depreciere de 11,36%.
Restrictia se aplica pe toate drumurile nationale din judetele Arad, Timis, Hunedoara, Caras - Severin, Bihor, Salaj, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Ilfov, Vrancea, Galati, Bacau si Vaslui.
Reteta unei afaceri de succesLista clientilor mari din urmatorii ani a crescut însa si include Facultatea de Medicina, Coca-Cola, Bere Craiova, AGROSEM (Alexandria, Caracal, Gaesti, Buzau, Urziceni, Focsani), Elpreco, Astaldi, Popeci.
Facturile Distrigaz Sud pentru clientii din judetele Ilfov, Arges, Brasov, Buzau, Calarasi, Ialomita, Dambovita, Dolj, Olt, Galati, Braila, Vrancea, Gorj, Prahova, Valcea si Bucuresti pot fi platite de la orice ATM din reteaua BCR fara comision, se arata intr-un comunicat al bancii.
o linie PET, rezervoarele de azot, se fac deja evaluarile de utilaje care urmeaza a fi trimise la fabrica de la Buzau.
Despagubirile vor fi acordate producatorilor din judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui si Vrancea.
Luni a avut loc la Buzau un seminar pe problema implementarii sistemului de protectie a indicatiilor geografice si a denumirii produselor agricole si alimentare, la intalnire participand opt judete printre care se numara si Galatiul.
google-analytics.com