Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (6.60 secunde)
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locala 15,38 (12,38 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP).
Deputatul George Scutaru, presedintele PNL Buzau, a apreciat ca simpatia fata de Stolojan nu este suficienta pentru a crea un curent in favoarea proiectelor acestuia.
Seismul s-a produs zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Seismul s-a produs la o adancime de 100 de kilometri. Cutremurul cu cea mai mare magnitudine produs anul acesta in Romania a avut 5 grade si s-a inregistrat la 29 martie, tot in zona seismica Vrancea.
De altfel, Preda a fost director in RER, coordonand filialele din Buzau, Galati si Tulcea. Mai mult, Preda a declarat, in 2007, unui cotidian central ca a coordonat toate afacerile RER din tara si a pus pe picioare intreaga afacere REBU.
Liberalul George Scutaru a declarat la Buzau ca preconizata restructurare guvernamentala nu ar trebui sa dureze mai mult de doua-trei saptamani.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat sambata la Buzau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".
El a spus la Buzau ca "nu la asa ceva s-au asteptat romanii cand au votat Alianta Dreptate si Adevar".
Experimentele au avut loc in comuna Bozioru, din nordul judetului Buzau, in zona satului Fisici, a catunului Nucu, pana dincolo de Lacul Gotes.
Urmeaza judetul Ilfov, cu 54 de companii si afaceri de 540 mil.lei, Prahova, cu 8 companii cu un business total de 401,8 mil.lei, Arges (22 firme/396,8 mil.lei), Timis (19/150,8 mil.lei), Brasov (13/90,4 mil.lei) si Buzau (10/87,5 mil.lei).
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri la Buzau ca Partidul Conservator nu se integreaza in Coalitie, nu doreste sau nu poate, singurul lucru care ar fi trebuit sa-l faca de mult fiind plecarea de la guvernare.
Acestia au fost urecheati de ministresa mediului, Sulfina Barbu, care a aratat ca, in urma concluziilor primei zile de convorbiri, s-a stabilit ca in judetul Gorj trebuie completate planurile la 39 de localitati, Harghita - 34 de localitati, Buzau - 19, Prahova - 9, Covasna - 36 si Arad - 42.
In subordinea Consiliului se afla Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, institutie creata cu scopul de a contribui la facilitarea absorbtiei fondurilor de tip structural la nivelul celor sase judete componente ale Regiunii (Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea), atat prin activitatea de promovare a identitatii regionale, cat si prin administrarea programelor europene care fac parte din strategia de preaderare elaborata de Uniunea Europeana.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Pe de alta parte, desi la Bistrita PSD castiga consilieri din Alianta, la Buzau pesedistii se plang ca liberalii si democratii, pentru a-si acoperi in judet deficitul electoral rusinos, fac presiuni asupra alesilor social-democrati cu scopul de a-i racola.
Geoana cere solidaritate si rigoare Pe de alta parte, liderul PSD Mircea Geoana a declarat la Buzau ca nu-si doreste plecarea vreunui membru din partid, insa cei care fac parte din formatiunea social-democrata trebuie sa dea dovada de solidaritate si sa se supuna rigorilor partidului, liderul social-democrat facand referire la Adrian Nastase.
Presedintele PNL Buzau, Petre Emanoil Neagu, a declarat ca atitudinea partidului fata de Stolojan si Stoica este corecta.
"Nu poti sa stii dintr-un fotoliu de la Bucuresti ce se intampla in o comuna" "Am discutat in principiu proiectele de infrastructura si de alta natura pe care judetele componente ale euroregiunii 2SE, respectiv, Constanta, Braila, Constanta, Buzau, Vrancea si Tulcea le vor accesa incepand cu 1 ianuarie 2007 din fondurile structurale europene.
“Am aprobat si lansat la Buzau programul 'Un primar - un proiect'. Acesta vine in prelungirea prioritatii PD cu privire la descentralizare”, a declarat presedintele suprem al PD, Emil Boc.
“Sint nemultumit de faptul ca reprezentantii presei au prezentat publicului, din ceea ce s-a intimplat vineri la Buzau, doar imagini cu Elena Udrea.
Acesta spera ca democratii se vor mai fi calmat dupa reuniunea de la Buzau, privita de liberali ca "un cor de acuze la adresa PNL".
google-analytics.com