Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (3.02 secunde)
Teleorman - 33,22%, Buzau -32,34%, Dambovita - 32,03%, Ialomita - 31,27%, Olt - 30,20%, Tulcea - 29,52%, Constanta - 29,40%, Botosani - 28,94%, Arad - 28,50%, Neamt - 27,95%, Brasov - 27,73%, Bihor - 27, 72%, Suceava - 26,60%, Calarasi - 26,52% si Arges - 26,20%.
La Under 9, printre echipele din Romania s-a aflat si Galactic Club Buzau, echipa de la Scoala de Fotbal "Ion Viorel", care functioneaza la Galati.
Potrivit declaratiei, la inceputul anului 2006, fostul membru PRM avea un apartament in Galati si o casa in Buzau, primite ca donatie, un teren de doua hectare situat in judetul Dambovita, o pianina de 50.000 de euro si un imprumut de 700.000 de euro acordat in nume personal firmei Terra Invest.
Printre PRM-istii care au ales doctrina conservatoare se numara: filiala Constanta, filiala din Prahova a PRM, filiala Buzau, organizatia Gorj si filiala Arges.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
PDL-ul va avea un procent - doua in fata", a declarat Cezar Preda, intr-o conferinta de presa organizata vineri, la Buzau.
SC Almaconst + SC Almaterm, SC Mobitom, SC Alex Building + SC Autoprima, SC G Const Company SRL, SC ICH Grup SA + TIAB, SC Interconstruct SRL, SC ARCosim + Ricostar, SC Concas SA Buzau, SC Eurosantis SRL, SC Alpine SA Bucuresti, SC Octogon Bucuresti si SC Instalatii SA + Litoral Construct.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la Buzau, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Traian Basescu vorbeste despre reforma statului, in timp ce tot el intentioneaza sa o faca, "atat cat poate un presedinte".
26 decembrie 1973, in comuna Plescoi, judetul Buzau) este deputata de Bucuresti din partea PD-L in legislatura 2008-2012 si in acelasi timp ministru al turismului in guvernul Emil Boc.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, afirma, duminica, la Buzau, ca PSD ar trebui dat afara de la guvernare si nu mai trebuie asteptata o eventuala decizie a acestuia de a pleca din coalitie.
La aceste eveniment a participat directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Est (ADR Sud-Est), Luminita Mihailov, directorul economic Jenica Craciun si membrii Consiliului, presedintii consiliilor judetene din Constanta, Buzau, Vrancea, Galati si Braila.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Buzau, ca exista in partid membri, printre care si el, care spun ca nu are rost ca social-democratii sa ramana in coalitia de guvernare, mentionand ca in ultima vreme PSD este provocat sistematic de PD-L.
Alba, Arad, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Vaslui, Valcea si Vrancea.
De exemplu, in Dambovita (Florin Popescu), in Prahova (Roberta Anastase) si in Buzau (Cezar Preda), se fac sedinte in care li se transmite activistilor PD-L ca trebuie sa contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana, inclusiv prin presiuni si promisiuni de orice fel catre activul PSD, catre alesii nostri locali si catre parlamentari.
Potrivit lui Liviu Marian Pop, la actiune au participat sindicalisti din 18 judete, inclusiv de la Buzau, unde profesorii se afla, in aceste zile, in greva.
Prin plecarea deputatei de Buzau, partidul lui Gabriel Oprea ramane cu doar doi parlamentari femei, functia de purtator de cuvant devenind, de asemenea, vacanta.
UNPR Bacau va fi condusa de un fost prefect, Adrian Mironescu, UNPR Neamt va fi condusa de fostul social-democrat latifundiarul Culita Tarata, iar presedintele UNPR Buzau va fi un alt deputat ex-PSD, Adrian Mocanu, fiul actualului presedinte al CJ.
La HarCov taiem "pianistii" care canta romaneste, la Tulcea n-avem pianisti, la Buzau bagam tambal, la Alexandria facem naiul cu mai putine tevi, s.a.m.d.
Initial, presedintele Basescu a intentionat sa-si petreaca ziua de nastere pe podul de la Maracineni din judetul Buzau, reconstruit dupa inundatii.
Azi (miercuri - n.r.) am avut intalnire cu primele patru judete - Buzau, Dambovita, Ilfov si Ialomita. Nu exista probleme in niciun judet din cele patru.
google-analytics.com