Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (2.78 secunde)
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat sambata, la Buzau, ca Romania ar putea fi prezenta in Partidul Popular European (PPE) cu doua liste, care cuprind trei partide - UDMR pe una, iar PD si PN¥CD pe cealalta.
Ministrul Finantelor, liberalul Sebastian Vladescu, a declarat sambata, la Buzau, ca, "din punct de vedere bugetar, nu exista alegeri anticipate in 2007".
In cadrul unei conferinte sustinute de filiala Constanta a Partidului National Taranesc Crestin Democrat, presedintele acesteia, Liviu Scarlat, a afirmat ca in urma intalnirii zonale a Biroului National de Conducere a PNTCD, desfasurata in perioada 18-19 noiembrie la Buzau, s-a stabilit faptul ca nu se poate realiza o fuziune cu Partidul Democrat in vederea participarii la viitoarele alegeri europarlamentare.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca Partidul Democrat nu se teme de initiativa PSD de a declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax.
Preda s-a referit la situatia din Buzau, tinand sa raspunda astfel liberalului Petre Emanoil Neagu, care la sfarsitul saptamanii a anuntat ca are o lista cu directorii liberali ce urmeaza sa-i inlocuiasca pe democrati din conducerea deconcentra-telor.
Deputatul liberal a semnalat aparitia in Bucuresti si in Buzau a unei publicatii "Atitudinea" - care nu este inregistrata la Registrul Comertului.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat joi la Buzau ca, avand in vedere actuala situatie politica, Guvernul trebuie sa demisioneze.
Cel de-al doilea cabinet este cel al senatorului de Buzau Corneliu Pascu, care, in acelasi timp, este si responsabil de organizatia Vrancea din partea conducerii centrale a partidului.
Viorel Constantinescu - deputat PSD de Buzau; Corneliu Ioan Dida - deputat PSD de Constanta. PIN sustine ca banii incasati de acesti parlamentari de la inceputul mandatului si pana in prezent sa fie recuperati.
Cei care au votat impotriva sau s-au abtinut au aratat ca nu sunt contra fuziunii cu PLD, ci schimbarii denumirii Partidului Democrat, au mai spus aceleasi surse. La votul de la PLD, reprezentantii judetelor Buzau, Salaj si Caras Severin sunt cei care s-au pronuntat impotriva.
Preda a declarat intr-o conferinta de presa, organizata joi, la Buzau, ca Norica Nicolai va continua actiunea anti-DNA pornita de Chiuariu.
Preda s-a referit miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, si la scrisoarea presedintelui Traian Basescu catre Parlament. Potrivit lui Preda aceasta era obligatorie si arata consecventa de care seful statului da dovada in tratarea acestui subiect".
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, vineri, la Buzau, ca se retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile generale nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal.
Daca o sa fie vot de lista, o sa ma duc frumos in avocatura si o sa astept vremuri mai bune", a declarat Bogdan Olteanu vineri, la Buzau.
Intalnirea dintre cei doi s-a produs in contextul stabilirii unor relatii bilaterale intre Sicilia si regiunea de dezvoltare Sud-Est a Romaniei, ce se compune din judetele Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Buzau si Vrancea, reprezentata de europarlamentarul galatean.
Nici pentru judetele Braila, Buzau, Galati, Tulcea, Timis, sectoarele 2, 3, 4, 5 din Bucuresti nu s-au finalizat discutiile. Vicepresedintele PNL a mentionat ca miercuri, 9 aprilie, va avea loc o noua sedinta a conducerii PNL pentru finalizarea desemnarii candidatilor si pentru aprobarea conceptului si programului campaniei electorale.
Coordonatorul politic al campaniei PNL, Bogdan Olteanu, a declarat joi ca motivul pentru care democrat-liberalul Cezar Preda candideaza la presedintia CJ Buzau si nu la primarie este acela ca are interese de afaceri cu actualul edil, Constantin Boscodeala.
Mitrea s-a aratat satisfacut de rezultatele obtinute la primariile din Constanta, Buzau, Vaslui, Dolj si si-a exprimat regretul ca nu PSD -ul nu a obtinut un scor mai bun in Dambovita si Giurgiu."Surpriza neplacuta a fost la Dambovita si Giurgiu.
Au fost cateva zone in Romania, la noi, la Suceava cu domnul Flutur, la Buzau cu domnul Cezar Preda. Acestea au fost bataliile cele mai mari.
Ion Dumitrel (PDL) - Alba, Nicolae Iotcu (PDL) - Arad, Constantin Nicolescu (PSD) - Arges, Adrian Benea (PSD) - Bacau, Radu Tarle (PNL) - Bihor, Mihai Tabuleac (PDL) - Botosani, Liviu Rusu (PDL) - Bistrita Nasaud, Aristotel Cancescu (PNL) - Brasov, Bunea Stancu (PSD) - Braila, Victor Mocanu (PSD) - Buzau, Sorin Frunzaverde (PDL) - Caras Severin, Raducu George Filipescu (PNL) - Calarasi, Nicusor Constantinescu (PSD) - Constanta, Alin Tise (PDL) - Cluj, Tamas Sandor (UDMR) - Covasna, Florin Popescu (PDL) - Dambovita, Eugen Chebac (PSD) - Galati, Ion Prioteasa (PSD) - Dolj, Dumitru Beianu (PNL) - Giurgiu, Ion Calinoiu (PSD) - Gorj, Vasile Ciuperca (PSD) - Ialomita, Edita Lokodi (UDMR) - Mures, Mircea Cosma (PSD) - Prahova, Gheorghe Flutur (PDL) -Suceava, Csaba Borboly (UDMR) - Harghita, Mircea Molot (PNL) - Hunedoara, Constantin Simirad (PSD) - Iasi, Cristache Radulescu (PDL) - Ilfov, Mircea Man (PDL) - Maramures, Marius Balu (PDL) - Mehedinti, Vasile Pruteanu (PDL) - Neamt, Paul Stanescu (PSD) - Olt, Arpad Csehi (UDMR) - Satu Mare, Tiberiu Marc (PSD) - Salaj, Martin Bottesch (FDGR) - Sibiu, Liviu Dragnea (PSD) - Teleorman, Constantin Ostaficiuc (PDL) - Timis, Victor Tarhon (PDL) - Tulcea, Vasile Mihalachi (PSD) - Vaslui, Ion Cilea (PSD) - Valcea si Marian Oprisan (PSD) - Vrancea.
google-analytics.com