Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (2.70 secunde)
"Legea de reducere a TVA la alimente este, dupa parerea mea, cea mai slaba disfunctionalitate a PDL de cand s-au declansat alegerile interne, iar o trecere a acestei legi in Camera Deputatilor poate face sa pice Guvernul", a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, Cezar Preda.
Diferente mari intre pretul platit de populatie si costul real al agentului termic acoperite prin subventie sunt inregistrate si pentru energia termica furnizata de CET Braila (165,30 lei/Gcal fata de 351,31 lei/Gcal), RAM Buzau (185,24 lei/Gcal fata de 439,28 lei/Gcal), RA Termoficare Cluj (165 lei/Gcal fata de 347,04 lei/Gcal), Uzina Electrica Zalau (130 lei/Gcal fata de 460,42 lei/Gcal), Dalkia Alba-Iulia (129,64 lei/Gcal fata de 512,28 lei/Gcal) sau RADET Bucuresti (119 lei/Gcal fata de 298,62 lei/Gcal).
Mai departe s-a incercat si o grupare a judetelor PSD-iste (de pilda Gorj cu Valcea sau Vrancea cu Galati, Braila si Buzau) si raman cateva regiuni "de echilibrare" unde, cel putin pe actualele date privind alesii locali, PD-ul ar putea sa castige.
Cine o fi fost, oare, acel anonim laborator slefuitor de diamante, care a sesizat cu atata viziune ca in fatuca modesta de pe langa Buzau zac laolalta sclipitoarea deputata de astazi, avocatul stralucit al RAAPPS, mama vitrega atat de devotata, profesorul universitar dr., ministrul ultraperformant cat trei ministri, omul intre oameni si femeia intre femei, politicianul de renume mondial, si chiar norvegian, "Clopotelul" redesteptarii energiei romanesti, iubitoarea neinfranata si dezinteresata de putere, zana melopeelor si "Doamna" nu a stenogramelor, ci a cucurbitaceelor, vorba poetului, care umple cu atata prea-plin politica romaneasca?
Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei: Dolj-Mehedinti-Olt, Gorj-Valcea, Arges-Dambovita-Prahova, Giurgiu-Teleorman, Calarasi-Ialomita, Constanta-Tulcea si Bucuresti.
Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. Mai mult, au copilarit pe aceeasi ulita.
• Dar ati spus ca, daca Ponta nu-l convinge pe Antonescu in cazul candidaturilor de la Buzau, sunteti dispus sa vorbiti dumneavoastra cu liderul liberal.
‘Mircea Toader are idei multe, dar nu foarte bune, fie ca se ocupa de sinistratii din Vrancea sau Buzau, fie ca introduce soparle legate de presupuse negocieri cu opozitia pentru incetarea grevei parlamentare.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Constanta - 22, Buzau, Teleorman si Brasov - cate cinci, Arad, Bacau, Giurgiu, Iasi si Sibiu - cate patru, Calarasi, Dambovita, Hunedoara, Timis, Vaslui - cate trei, Bucuresti, Dolj, Ilfov, Braila si Vrancea - cate doua si Arges, Botosani, Caras Severin, Galati, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Bihor, Cluj, Ialomita, Harghita, Prahova, Salaj si Suceava cu cate o contestatie.
De ce nu candideaza dumneaei la Buzau? Pentru ca spera sa ii pacaleasca pe romascani", sustine Bratescu. La final el are si un mesaj pentru Elena Udrea:
In plus, pe listele din 2011 mai apare primarul de Targu Jiu, Florin Circiumaru, fostul sef al ANI Catalin Macovei, fostul secretar de stat in Ministerul Muncii Nicolae Ivaschescu, fostul sef al TVR Alexandru Lazescu, senatorul UNPR Ovidius Marcutianu, fostul presedinte al CJ Buzau Victor Mocanu, deputatul Dan Ilie Morega, deputatul Eugen Nicolicea, De asemenea, in lista MApN apare si procurorul Codrut Olaru.
Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea, Muncipiul Bucuresti.
In ceea ce priveste cursa pentru functiile de vicepresedinti pe regiuni de dezvoltare, cea mai dura batalie se anunta a fi cea pentru regiunea Sud - Est, unde vor candida Marian Oprisan (seful CJ Vrancea), Nicusor Constantinescu (presedinte CJ Constanta) si Constantin Boscodeala (primarul municipiului Buzau).
Mai mult, au fost multe locuri in tara, inclusiv la Buzau, in care militantii si liderii locali ai PSD s-au implicat total pentru candidatii PNL, iar ce a afirmat Antonescu este o jignire la adresa tuturor acestor persoane.
un tribunal din Buzau a decis ca un client al bancilor isi va plati creditul la cursul din 2007 al francului elvetian.
Arges, Bistrita, Buzau, Botosani, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman, Vaslui si Vrancea. In alte 11 judete in care PSD si UNPR au candidat pe liste comune vor fi facute aliante cu ALDE pentru a forma majoritati in Consiliile Judetene.
Am vizitat unitati militare din judetele Dolj, Galati, Dambovita, Constanta, Braila, Tulcea, Timis, Buzau, Vrancea, luand contact, direct, cu realitatile din teren.
Restructurarea financiara a creantelor asupra debitorilor din sectorul agricol a generat venituri de 493,8 miliarde de lei, cele mai mari creante fiind inregistrate de Agricola International Bacau, Olpo Ulei SA Podari, Cerealcom Craiova, Avicola Buzau, Vitinicola Basarbi SA( fosta Vie Vin Murfatlar).
Printre acestea se numara Corapet Corabia, Moldoplast, Nectar Pascani, Miraj Bucuresti, Moldosin Vaslui, Uteps Alba Iulia, pentru care a fost deschisa procedura de lichidare judiciara, Gerom Buzau.
google-analytics.com