Cotidianul : Liviu Bratescu, catre Elena Udrea: Aiasta nu se poate, doamna!
Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat"

Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
"Elena Udrea e un vis urat care ar fi trebuit sa dispara din politica romaneasca pentru totdeauna.Singura legatura intre dumneai si orasul Roman sunt cele patru minute pe care le petrecea trecand pe langa parc in drum catre Iasi. Romascanii nu pot fi pacaliti cu niste candidati de imprumut", scrie Bratescu.
Nu are cuvinte de lauda și este convins ca orasului merita un deputat credibil.
"Cu cata abnegatie se va bate Elena Udrea pentru niste oameni pe care ii va vedea pentru prima data peste cateva saptamani? Odata confirmata si ajunsa la Bucuresti va sti macar sa localizeze pe harta orasul Roman? De ce nu candideaza dumneaei la Buzau? Pentru ca spera sa ii pacaleasca pe romascani", sustine Bratescu.
La final el are si un mesaj pentru Elena Udrea: "Aiasta nu se poate, doamna!".
Liviu Bratescu, vicepresedinte al PNL Iasi, este doctor in istorie, cercetator in cadrul Academiei Romane si membru PNL de zece ani.
Vineri, Crin Antonescu a prezentat o parte dintre candidatii PNL pentru alegerile parlamentare.
Acesta a precizat fostii premieri Calin Popescu Tariceanu si Victor Ciorbea vor candida in Bucuresti, iar Petre Roman si Ioan Ghise, "unul dintre cei mai buni parlamentari", in Brasov.