Victor Ciutacu publica pe blog, la categoria "Ce-mi provoaca scarba", un articol intitulat "Partidul conservelor de fasole isi arata chilotii tanga purtati in Piata Revolutiei". Ilustratia care insoteste articolul consta in reproducerea unui articol scris de Gabriel Oprea: "Traian Basescu nu este o solutie pentru romani". Puteti citi articolul lui Ciutacu in continuare.
'Aflu cu bucurie si mandrie proletara ca fostul sef al mafiei personale a lui Adrian Nastase, generalul chilotilor, isi lanseaza, fix de 1 Mai muncitoresc, partidul conservelor de fasole. Unitatea militara a securistilor, turnatorilor si ciorditorilor, inca nedeconspirati de CNSAS si neluati deocamdata la suturi penale de combinatia fatala ANI-DNA, are tupeu. Lume, lume, soro lume, urmeaza un anunt important pentru tara.
Feldmaresalul hotpatar al hectarelor isi va prezenta, in direct, menajeria cu animalute de companie.
Nea Micky Spaga ne va face o demonstratie de subminare din interior a regimului, anticomunistul N. Ontanu va jongla pe nas cu mingea reabilitarilor de blocuri si a retrocedarilor de terenuri in Petricani, iar imensul caracter Nicolicea ne va explica argumentat ce de cacat e presa din care si-a luat nevasta. Jongleriile persecutatilor fosti ministri M. Sarbu si C. Diaconescu sunt momentele-supriza ale reuniunii. Imnul "7 ani de-acu-nainte, vrem pe Nuti (Udrea) presedinte" va fi interpretat magistral in Herastrau de inegalabilul detinator de 7 hectare Adrian Petrache.'