Vicepretedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL nu dorette sa se amestece in lupta pentru Primaria Capitalei, deoarece in turul doi se lupta "doi FSN-itti", "doctorul Oprescu cu vametul Blaga", care nu au doctrine ti nu au principii.
"La Bucuretti se bate doctorul Oprescu cu vametul Blaga. Nu au doctrine, nu au principii, trec de la stanga la dreapta intr-o noapte, fara remutcari, la Blaga s-a vazut, parasesc un partid daca nu sunt pe locul pe care vor ei sa fie puti, s-a vazut asta la Oprescu, deci nu vad care este miza pentru PNL. Miza pentru noi in Consiliul General al Capitalei este sa incercam sa ne promovam prin consilierii aleti proiectele liberale ti sa stopam jaful terenurilor ti parcurilor Bucurettiului", a spus Atanasiu.
Vicepretedintele PNL a adaugat ca s-a discutat in Biroul Politic Central despre alegerile din municipiul Bucuretti ti s-a stabilit ca pentru PNL exista o singura miza in Bucuretti, respectiv sectorul 1, unde partidul il are candidat pe Andrei Chiliman in turul al doilea.
Atanasiu a mai spus ca pentru Primaria generala este foarte clar ca "doi FSN-itti, unul care a parasit de curand una dintre barcile FSN-iste ti unul care a ramas din '90 pana astazi intr-o barca FSN-ista, astazi numita PDL, se bat pentru a cattiga Capitala, mintind electoratul ca unul ar fi de stanga, iar celalalt ar fi de dreapta".
"Domnul Blaga nu este nici de dreapta nici de stanga, este pentru el ti pentru gatca lui ti atunci nu vrem sa ne amestecam in aceasta mare minciuna, cum ca la Bucuretti, la primaria generala, s-ar bate stanga cu dreapta(...) Ne-am bucura sa fie un primar care nu va continua politica ultimilor opt ani din Capitala, pentru ca ultimii doi primari ai Capitalei au dat Parcul Bordei, au distrus jumatate din spatiile verzi ale capitalei, au blocat traficul bucurettean, au lasat oratul in mizerie, au promis multe ti au facut galagie mare. Nu avem o miza pentru Bucuretti, dar speram ca bucurettenii sa nu-l aleaga pe continuatorul lui Videanu ti al lui Basescu", a mai spus Teodor Atanasiu.