Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (2.65 secunde)
Iar la noi sunt multi copii din familii modeste", ne-a spus Dan Moga, directorul ßcolii nr. 6 din cartierul Baneasa.
Singurii care nu au pus la dispozitie decat 5 statii sunt cei de la Petrom, care primesc bonuri valorice la statiile de la Cernavoda 2, Baneasa, Harsova, Mangalia si Tomis 26", a declarat Paraschiva Bobe, reprezentanta Agentiei de Plati si Interventii, Sucursala Constanta.
Pe lista societatilor care vor fi listate la Bursa in prima etapa a privatizarii se afla Societatea de Administrare Active Feroviare, Metrorex, Aeroportul International "Henri Coanda", Aeroportul International Bucuresti-Baneasa - "Aurel Vlaicu", Aeroportul International Constanta, Aeroportul International Timisoara - "Traian Vuia", Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati si Administratia Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu.
Printre aceste active figureaza Complexul balneo-sportiv Baneasa, aflat sub ipoteca, Hotelul Bucovina din Vatra Dornei, care era pus sub sechestru, Complexul Snagov, Hotelul Astoria din Bucuresti si Caminul Grand, dar si alte obiective turistice.
Ministerul Economiei si Comertului va publica, la jumatatea acestei luni, anunturile de privatizare a Romaero Baneasa si Avioane Craiova, companii din industria de aparare.
Investirea lui Radu Berceanu in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului a debutat cu demiterea din functia de director general al Aerportului International Bucuresti Baneasa a lui Eugen Ciocan.
Americanii s-au aratat recent interesati de achizitionarea de la stat a pachetului majoritar de 80,9% din actiunile constructorului craiovean de avioane, dar studiaza si alte posibilitati de investitii in industria de profil autohtona, cum ar fi fabricile IAR Ghimbav si ROMAERO Baneasa.
Imobilele care vor fi expropriate sunt amplasate intre kilometrii 7,5 si 11,9 pe DN1, respectiv tronsonul situat intre Aeroportul Baneasa si zona Aleea Privighetorilor, unde traficul s-a triplat in ultimii 10 ani.
Avioanele vor pleca de pe Aeroportul Baneasa in orase ca Barcelona, Malaga, Budapesta, Bologna, Roma Ciampino, Londra Luton, Köln, Dortmund si Bruxelles.
Pe de alta parte, in cursul anului 2007, vor fi investiti bani in gradinitele din Harsova, Chirnogeni, Gradinita romano-turca din Constanta, Dulcesti, Baneasa si satul Galita.
Ministrul Orban a anuntat ca in aceasta saptamana va avea loc o intalnire si cu operatorii de pe Aeroportul Baneasa.
Oficialii companiei Blue Air isi mentin hotararea cu privire la anularea zborurilor in zilele de 2, 3 si 4 aprilie - cand in Capitala se desfasoara summit-ul NATO - chiar daca Aeroportul international "Aurel Vlaicu" Baneasa va fi deschis, se arata intr-un comunicat de presa.
Printre clientii Astra-Uniqa din domeniul aviatiei se numara companiile BlueAir, Romavia, Romaero, Aeroportul International Bucuresti-Baneasa "Aurel Vlaicu" si Aeroclubul Romaniei.
Grija pentru viitori profesionisti este concretizata si prin investitiile pe care DMHI le-a facut in liceele din Navodari, Harsova, Baneasa, Medgidia si Mangalia, unde s-au format centre de perfectionare.
Cele mai multe vile noi intermediate de compania noastra sunt situate in Baneasa, durata medie de realizare a unei tranzactii fiind de circa 1 lunaa€, a completat Jeni Dragomir.
Dupa efectuarea cercetarilor, persoana depistata a recunoscut ca intentiona sa comercializeze in mod ilicit tigarile pe raza localitatii Baneasa, fapta pentru care a fost sactionata contraventional cu suma de 1.000 lei, iar pachetele de tigari au fost ridicate in vederea confiscarii.
Joi, 29 mai ora 22 de la aeroportul Baneasa decoleaza primul zbor charter din sezonul estival 2008.Zborul este spre Costa Brava Barcelona, una din cele 6 destinatii spre care saptamanal zboara charter pentru turisti.
„Densitatea spatiului închiriabil din Bucuresti a crescut considerabil anul acesta odata cu lansarea Baneasa Mall, cel mai mare centru comercial existent în Capitala, cu 85.000 mp închiriabili.
Fabian detine participatii la 11 proiecte imobiliare in Romania, respectiv cladirile de birouri Cascades, Cubic Centre, Baneasa Business Centre si Banu Antonache, Evocentre, Lakeview, Romana, toate din Bucuresti, ansamblul rezidential New Town din Capitala, precum si complexuri de locuinte la Timisoara, Oradea si Satu-Mare.
219 metri patrati, terenul urmand a fi utilizat pentru reabilitarea sectiunilor de cale ferata Baneasa - Fetesti de pe calea ferata Bucuresti - Constanta.
google-analytics.com