Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (2.88 secunde)
Acesta a prezentat si modul in care a evoluat sistemul medical in Constanta, aratand sumele de bani care au fost alocate de la buget si aratandu-se multumit de managerii de spitale din judet, cu exceptia celor de la Harsova si Baneasa, laudand in schimb managementul de la Sanatoriul Techirghiol.
In alta ordine de idei, conservatorii au reamintit trecerea organizatiei PNG-CD din comuna 23 August, a PSD Albesti, precum si a PD-L Baneasa in PC, alte cateva organizatii urmand sa faca acelasi gest in perioada urmatoare.
In privinta primariilor, Radu Mazare deschide lista pentru municipiul Constanta, Nicolae Crivineanu - pentru Primaria Murfatlar, Gelu Iordache - Primaria Baneasa, Mircea Mariana - Primaria Cernavoda, Ovidiu Brailoiu - Eforie, Nicolae Matei - Navodari, Ion Nicolin - Negru Voda, Vasile Pavel - Ovidiu, Andrei Razvan Alberto - Techirghiol, Emilia Burcea - Adamclisi, Cristian Carjaliu - Agigea, Marian Gascan - Albesti, etc.
Pentru Consiliul Judetean Constanta, candidatul PSD este Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al CJC, pentru Primaria Municipiului Constanta - "io candidez", a spus Radu Mazare, pentru Mangalia - Claudiu Tusac, caruia i s-a luat astfel "o piatra" de pe inima, pentru Medgidia - Liviu Chirita, pentru Baneasa - Gelu Iordache, Cernavoda - Mariana Mircea, Eforie - Ovidiu Brailoiu, Harsova - Ionel Gae, Murfatlar - "vesnicul" (dupa cum l-a prezentat Radu Mazare) Nicolae Crivineanu, Navodari - Nicolae Matei, Negru Voda - Ion Nicolin, Ovidiu - Vasile Pavel, Techirghiol - Alberto Razvan Andrei.
Orasul Targu-Bujor Stefan Arfire (PSD) Neculai Cudalbeanu (PD-L) Barcea Policsenia Taranu (PNL) Relu Popescu (PD-L) Balabanesti Dorin Codreanu (PSD) Fanel Bodia (PC) Balasesti Marian Tonita (PD-L) Vasile Istrate (PSD) Baneasa Grigore Gociu (PD-L) Ion Romeu (PC) Beresti-Meria Mitica Sarghe (PC) Victor Dorobat (PSD) Branistea Marian Adamache (PN-L) Ionel Lepadatu (PSD) Cavadinesti Mihaela Bourceanu (PSD) Aurel Florea (PD-L) Certesti Gheorghe Caraus (PD-L) Culita Danila (PC) Cudalbi Vasile Dodu (PD-L) Antohi Tanasache (PSD) Cuza-Voda Danut Codrescu (PNL) Neculai Oprea (PSD) Draganesti Gheorghe Gainaru (PD-L) Liviu Condrache (PNL) Draguseni Iancu Muntianu (PNL) Neculai Boza (PC) Foltesti Alexandru Dinu (PNL) Lenuta Munteanu (PSD) Ghidigeni Eugen Tabacaru (PC) Valeriu Cotan (PSD) Independenta Viorel Tarbuc (PC) Ene Costica (PSD) Liesti Iulian Bot (PNL) Nicolae Misu (PD-L) Mastacani Costica Ivan (PD-L) Ilie Danut (PC) Munteni Virgil Arghiri (PNL) Petru Poenaru (PD-L) Namoloasa Adrian Rasmerita (PSD) Florica Chirila (PD-L) Pechea Iancu Boldea (PNL) Gheorghe Ilie (PD-L) Piscu Mihaita Musca (PSD) Stefan Vlad (PC) Poiana Trofim Tudor (PSD) Maricel Hulea (PC) Rediu Fanel Mihai (PC) Gheorghi Buruiana (PD-L) Scanteiesti Ghiorghe Bute (PSD) Iulian Ciprian (PNL) Smardan Costica Stroia (PSD) Neculai Botezatu (PD-L) Smulti Costica Gafton (PC) Costica Jiglau (PNL) Tulucesti Petrica Bratu (PD-L) Florica Bogatu (PC) Vanatori Costel Manolachi (PSD) Sicuta Murgu (PNL) Varlezi Stefan Patriche (PC) Octavian Mardare (PSD) Vladesti Eracli Drujescu (PNL) Dumitru Dumitrascu (PSD)
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Gheorghe Albu, a optat pentru colegiul cu numarul 3, care cuprinde orasul Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia.
Colegiul pentru Senat din sud cuprinde 3 colegii pentru Camera Deputatilor, care inglobeaza localitati precum Mangalia, Tuzla, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla, dar si Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia, Ovidiu, Murfatlar, Negru Voda, Poarta Alba, Dumbraveni, Amzacea, Mereni.
In cazul Mitrea, acesta este acuzat ca ar fi fost mituit, cand era ministru, cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
Inchiriem sediul din Kiseleff, dar inca nu am reusit sa achizitionam sediul din Baneasa. Suntem in contract cu o institutie".
Pe 21 aprilie, Camera Deputatilor a fost sesizata in cazul Mitrea, dar a respins aceasta cerere pe 13 august 2008. Dosar vechi  Miron Mitrea, ministru al lucrarilor publice, transporturilor si locuintei in perioada decembrie 2000 - iunie 2003, respectiv al transporturilor, constructiilor si turismului in perioada iunie 2003 - decembrie 2004, este acuzat de savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, ultimele doua in legatura directa cu infractiuni de coruptie, instrumentate in dosarul numarul 49/P/2006, preciza un comunicat al DNA din 21 aprilie.În acest dosar, Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit de Irina Jianu cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
Mircea Toma a precizat ca intre cele 10 institute de cercetare ce nu au trecut la statutul de unitati ce apartin de domeniul public se numara sapte statiuni de cercetare-dezvoltare pentru sectorul pomicol din Baneasa, Bistrita, Cluj, Valcea, Fasticeni, Geoagiu, Voinesti, Statiunea de Cercetare Horticola din Targu-Jiu, Statiunea de Cercetare pentru cresterea bovinelor din Sighet si de Cercetare si SC.
Totodata, in domeniul transporturilor aeriene, Ministerul Transporturilor ar putea pierde calitatea de actionar majoritar la Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, Aeroportul Aurel Vlaicu din Baneasa, Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta si Aeroportul Traian Vuia din Timisoara.
Apoi o sa ne indreptam atentia si spre spitale cum este cel de la Baneasa, unde sunt 2 medici. In aceasta perioada o sa ma decid si in privinta echipei cu care imi voi continua mandatul", a declarat dr.
Totodata, viitoarea masura de descentralizare a Ministerului Transporturilor vizeaza scoaterea din subordinea acestui minister si a Aeroporturilor Otopeni, Baneasa Constanta si Timisoara.
"Am vizitat deocamdata o singura scoala din judet cea de la Baneasa si am ramas surprins sa vad ca liceul inca nu este reabilitat iar elevii invata in cladirea gimnaziului" a spus Brailoiu.
La Craiova se va intampla ce a fost si la Baneasa (scandalul Doi si un sfert - Puiu Popoviciu - n.r.)", a declarat Tabara.
Sunt persoane care nu vor putea sa-si cumpere un apartament de 400 de metri patrati intr-un complex ultra-luxos din Baneasa, dar vor fi rugate sa vina la vot.
Nicolae Balcescu, Aliman, Rasova, Topalu, Albesti, Pestera, Deleni, Independenta, Gradina, Limanu, Crucea, Adamclisi, Ciocarlia, Cobadin, Fantanele, Mihai Viteazu, Baneasa, Silistea si Pantelimon.
In calitate de primar general al Capitalei si-a atribuit o locuinta in centrul Bucurestiului (pe strada Mihaileanu, in suprafata de aproape 300 mp), desi avea o vila la Baneasa, construita pe un teren oferit de unul din regii asfaltului.
google-analytics.com