Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (2.59 secunde)
Metro Cash&Carry, cel mai important retailer in functie de vanzari, nu a anuntat nicio deschidere in Romania pentru 2008, in prezent reteaua cuprinzand 23 de magazine, dintre care ultimul deschis in Baneasa, in urma cu doi ani.
In 20 de minute se va putea ajunge din Militari in Baneasa, in conditii de trafic normal." • "Oamenii inteleg foarte multe, daca stai sa le explici.
Cunoscutul dansator a fost vazut ieri, in sediul Intact, unde se pare ca e la negocieri cu sefii postului de televiziune din Baneasa, sustine aceeasi sursa.
In Constanta functioneaza la aceasta ora sapte Agentii de Plati si Interventii in Agricultura (deconcentrate care se ocupa doar de finantarea programului "Fermierul"), la Mangalia, Negru-Voda, Baneasa, Medgidia, Harsova, Cogealac si municipiul Constanta.
Fotoreporterii Click! l-au surprins saptamana trecuta pe Capatos la o benzinarie din zona Baneasa.
Recent, la Baneasa Shopping City, Nissa a lansat colectia "Loredana for Nissa". Mereu creativa si admirata pentru aparitiile ei, Loredana este muza acestei colectii proaspat lansate.
S-au inteles cu Antena 1, insa proiectul avea sa moara in fasa, sefii din Baneasa realizand ca nu isi permit din punct de vedere financiar aceasta investitie.
Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City; Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. - 12 februarie: Cinema One Brasov;
PSD are de achitat lunar 50 de milioane de lei pentru sediul central si alte 40 de milioane de lei pentru sediul din Baneasa.
Invi-tatii au putut savura pe peronul Garii Baneasa o portie de "Mic Donald's" sau de "gulas autonom". In plus, s-au plimbat printr-un tren special, format din trei garnituri, printre care si una din trenul regal.
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Ci doar pana la statia Tokyo, din complexul Baneasa. Pana la Otopeni mai e cale lunga - Penalii de la Camerele de de Comert se acuza reciproc.
Altfel, in nicio alta cafenea din Bucuresti, cu exceptia Restaurantului Zexe sau unde am eu cafenea la Mall Baneasa, la etajul 1, in cadrul librariei Diverta, acolo gasiti orice cafea doriti, inclusiv Divin incepand de astazi.
In alta ordine de idei, va incepe reabilitarea sau dupa caz reconstructia caminelor culturale din localitatile Razoarele, Lipnita, Ostrov si Baneasa, care vor costa in jur de 3 miliarde si jumatate si dotarea acestora cu sali multifunctionale, sali de internet, sali de biliard, grupuri sanitare si nu in ultimul rand bucatarii, dasa cum a tinut sa precizeze Petre Stanca, vicepresedintele CJC.
Americanii mai sunt interesati de IAR Ghimbav si de ROMAERO Baneasa, alte doua fabrici din industria de aparare, asa ca nu se stie asupra careia dintre ele se vor decide.
PSD a depasit Alianta doar in 11 localitati, in 2 orase 2 Baneasa si Constanta si in 9 comune". "In municipul Constanta PSD si Alianta sunt la egalitate daca dam marja de eroare deoparte.
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
Sotia lui Hayssam, Adela, se prezentase la Aeroportul International "Aurel Vlaicu" - Baneasa in dimineata de 27 decembrie 2006, impreuna cu copiii ei, pentru a se imbarca intr-o cursa cu directia Istanbul.
De asemenea, in judetul Teleorman i s-a restituit in natura constructia "Preventoriu Baneasa" si trei hectare de teren intravilan aferent constructiei, in valoare de 20.045 de euro.
Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Ostrov, Baneasa, Negru Voda, Adamclisi, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Cobadin, Cumpana, Cogealac, Crucea, Harsova, Independenta, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Mircea Voda, Nicolae Balcescu, Poarta Alba si Rasova.
google-analytics.com