Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (3.15 secunde)
Aceste sesiuni de informare se vor desfasura in 11 localitati (Topraisar, Cobadin, Baneasa, 23 August, Negru Voda, Corbu, Mihail Kogalniceanu, Crucea, Har-sova, Castelu si Cernavoda) incepand cu ora 11.
Mai mult, conducerea Comcereal a aprobat si un al doilea imprumut, tot de 5 milioane de euro, pentru achizitionarea de produse agricole din recolta anului 2009, credit care va fi garantat cu silozurile de la Ciocarlia, Casicea, Baneasa si Traian.
Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.
Acesta a precizat ca se doreste, daca se va putea, extinderea pentru anii urmatori a acestei sume, astfel incat sa fie suficienta pentru finalizarea tronsonului Drumul Taberei - Universitate. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si premierul Emil Boc viziteaza sambata metroul bucurestean, Pasajul Baneasa si Centura Ploiesti Vest.
Astfel in Baneasa, in complexul finalizat North Lane un apartament de doua camere costa 78.000 de euro si are o suprafata utila de 48 mp.
Chiajna, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirea, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi Felicia, la standurile de servicii financiare si asigurari precum si in standuri mobile pe galeriile comerciale.
BMW X1 a fost prezentat publicului roman la finalul lunii octombrie in cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria.
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
Potrivit acestuia, in ziua de 17 aprilie aeroporturile Baneasa si Otopeni au avut pierderi de 250.000 euro, iar celelalte aeroporturi dn tara au pierdut circa 150.000 euro, dintre care doar aeroportul din Timisoara aproximativ 70-80.000 euro.
Cautati probabil "gaura" data in bugetul Ministerului Transportului prin suplimentarea cu zeci de milioane a contractului de reabilitare a pistei (cu "st" nu "zd") a aeroportului Baneasa.
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti asigura managementul si coordonarea operationala a celor doua aeroporturi aflate in zona Capitalei si a fost infiintata prin fuziunea Companiei Nationale "Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti" cu Societatea Nationala "Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu" in februarie 2010.
Exceptie vor face unitatile situate in marile magazine (Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora Lujerului), cele din mall-uri (Jolie Ville, Euromall Pitesti, Baneasa Shopping City, Mercur Mall Ploiesti) si din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor functiona potrivit unor orare speciale.
Compania Nationala "Aeroporturi Bucuresti" - S.A este cea mai importanta poarta aeriana a tarii, infiintata in anul 2010 prin fuziunea intre Compania Nationala Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Societatea Nationala Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu si permite dezvoltarea coordonata a infrastructurilor aeroportuare astfel incat sa raspunda eficient strategiilor pe termen mediu si lung in domeniul aeronautic.
DR.SHRINK, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de servicii de infoliere cu folie termostrictiva/termocontractabila, isi lanseaza oficial reprezentanta din Romania in cadrul Salonului Nautic International Bucuresti 2011, care se desfasoara in perioada 23-27 februarie 2011 in incinta Romaero Baneasa.
Proiectiile CNAB pentru anul 2011 (care includ si traficul de pasageri de pe aeroportul Baneasa - aprox. 2.000.000 pasageri) au in vedere un trafic de 7.250.000 pasageri, iar pentru anul 2015, un numar de aproape 12.000.000 pasageri.
Ziua in care ne intalneam la sediul din Baneasa si unde, in calitatea lui, de "sef" al agricultorilor din partid, ne vorbea despre grijile celor care lucreaza pe camp.
Vrem sa amenajam o mica aerogara la aeroportul Baneasa, iar Gigi Becali va avea, la randul lui, acces la aeronavele noastre", a spus Niculae.
Barbu Vacarescu devine noul Lipscani al bancherilor Bulevardul Barbu Vacarescu, care incepe de la Soseaua Stefan cel Mare, trece de Soseaua Pipera-Tunari pentru a ajunge la Aeroportul Baneasa, isi consolideaza treptat statutul de centru financiar prin densitatea tot mai mare de sedii centrale ale unor banci comerciale importante, devenind astfel pentru Bucurestiul modern ceea ce reprezenta zona Lipscani la inceputul secolului trecut.
Cei doi au incheiat un contract cu postul de televiziune din Baneasa pentru a se ocupa si de emisiunea X Factor ce va fi lansata in curand.
Reteaua numara in prezent sapte unitati, in Bucuresti Mall, Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Bucharest City Hotel, Eurotower, AFI Palace, toate in capitala si Carrefour Pitesti.
google-analytics.com