Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (3.21 secunde)
Asa ca Ziua Internationala a fericirii a fost sarbatorita duminica de IntercomFilm, la Grand Combo din Baneasa Shopping City. ... Prin evenimentul de la restaurantul Grand Combo din Baneasa Shopping City am promovat astfel pelicula Angry Birds - pentru o planeta fericita.
Principalul suspect in cazul uciderii, la inceputul lunii noiembrie, a unei prostituate la marginea padurii Baneasa, in apropierea Academiei de Politie, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi de politistii de la Serviciul Omoruri, potrivit unor surse din Politie
Daca cineva isi inchipuie ca intrarea intempestiva a lui Iacobov peste capii pesedisti reuniti la Baneasa a fost doar gestul unui ins enervat la culme de anchetarea sa la PNA ori al unuia ingrozit ca gluma se ingroasa prea tare ca sa mai poata fi trecuta cu vederea, acela e numai un naiv.
Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, in varsta de 49 de ani, disparut de trei luni, a fost gasit mort in padurea Baneasa din Bucuresti.
Aeroportul International Bucuresti Aurel Vlaicu (Baneasa) se redeschide luni, 1 august, cu ocazia aniversarii a 110 ani de la inaugurare, a anuntat in exclusivitate pentru RRA, Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti, George Dorobantu.
Aeroportul International Baneasa a fost inaugurat. Va avea curse regulate din martie 2023
Padurea Baneasa facilita principala intrare in complex, acum drumul este blocat. Clotilde Armand a solicitat deblocarea drumului spre Greenfield printr-o postare.
Incendiu pe DN 1, la iesirea din Bucuresti. O masina a luat foc in apropierea aeroportului Baneasa.
Reprezentantii BEJ Constanta au decis ca acestea sa functioneze in liceele teoretice din orasele Baneasa si Basarabi si casele de cultura din Harsova si Ovidiu, la doua scoli generale din Negru Voda si Cernavoda, la hotelul Traian din Eforie si Casa Casatoriilor din Navodari.
inainte de a fi cooptat in PNA, Dohotar a fost sprijinit de generalul Costica Voicu, fost sef al IGP, actualmente rector al Academiei de Politie, cu care a fost coleg la scoala de Militie de la Baneasa.
Si tot ca urmare a sesizarilor mai multor cetateni, va mai pot spune ca exista o interpelare pentru infiintarea unei Judecatorii la Baneasa.
Vacaroiu a facut aceasta precizare luni seara, chiar in ziua in care Iacobov venea la sediul PSD din Baneasa, defiland ca sa-l vada ziaristii.
Prefectul Danut Culetu a initiat o serie de audiente in judetul Constanta, vizate fiind localitatile-centru Baneasa, Cernavoda, Harsova, Mangalia, Medgidia si Negru- Voda.
Colegiul 5 pentru Camera Deputatillor (75.110 persoane) are in componenta orasele Targu Bujor si Beresti si comunele Balabanesti, Balasesti, Baleni, Baneasa, Beresti Meria, Cavadinesti, Corni, Cuca, Fartanesti, Foltesti, Frumusita, Jorasti, Mastacani, Oancea, Radesti, Rediu, Scanteiesti, Smulti, Suceveni, Valea Marului, Varlezi si Vladesti.
Biroul Permanent Judetean al Partidului National Liberal Constanta si-a validat in cadrul aceleiasi discutii presedintii filialelor din teritoriu, care au avut deja alegeri la nivel local, din localitatile Ostrov, Baneasa, Silistea, Dobromir, Poarta Alba, Lipnita etc.
Sediul, aflat pe un amplasament cu o suprafata de 4,5 hectare, este situat la nord de Baneasa mall, in apropiere de padurea Tunari.
De aceea, pe masura consolidarii influentei germane, o America retransata in cateva puncte de rezistenta (Deveselu, Kogalniceanu, Baneasa si Stirbei Voda), se vede la randu-i obligata sa revina discret la sustinerea suveranismului romanesc.
Grupul suedez Ikea, unul dintre principalii producatori si retaileri de mobila la nivel mondial, este interesat sa deschida, in cadrul proiectului imobiliar Baneasa, primul magazin pe piata romaneasca, potrivit Mediafax.
Acesta a mai declarat ca a discutat si cu firma americana din domeniul apararii, Bell Elicopter, iar o echipa tehnica a acestui grup va sosi saptamana viitoare in Romania. Americanii vor vizita IAR Ghimbav, Romaero Baneasa si fabrica de avioane Craiova.
Altele, cum ar fi zonele rezidentiale de la Baneasa (Bucuresti) sau de la Corbeanca care si-au castigat deja o notorietate nationala vor cunoaste in continuare o noua etapa de extindere.
google-analytics.com