Cautare

2461 de rezultate pentru "astea asigurari" (3.78 secunde)
Era evident ca lui Tariceanu ii place sa fie prim ministru si toate jocurile astea sint facute de la Cotroceni, de presedintele jucator Basescu.
Astea cu faptul ca sint rapoarte secrete dupa mine sint povesti de adormit copii. ... Si asta tot in week-end s-a intimplat, ca asa vad ca apar amenintarile astea, la sfirsit de saptamina si prin crisme.
De aceea nu vin turistii pe litoralul romanesc, pentru ca nu se mai asteapta ca aceste conditii sa se mai amelioreze candva..." Geta, 42 de ani, agent asigurari, Timisoara:
"Toate aspectele privind vanzarea politelor de asigurari obligatorii ale locuintelor vor fi stabilite prin protocoalele incheiate de PAID cu autoritatile statului, care vor accepta sa sustina acest demers al carui unic scop este acela de crestere a gradului de cuprindere in asigurare, cu respectarea legislatiei in vigoare", a declarat, pentru HotNews.ro, Mirela Antohi, directorul general de comunicare al CSA.
Cu toate astea, dupa inundatii, unii primari ai localitatilor din mediul rural s-au interesat de ofertele societatilor de asigurare. ... In noul sistem, fiecare proprietar va putea opta pentru o companie de asigurari cu care sa incheie polita. ... Implementarea proiectului va depinde insa foarte mult de strategiile societatilor de asigurari.
Care ar fi primele trei probleme pe care le-ati rezolva daca ati fi ministrul sanatatii, dar daca ati fi presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate?
persoanele cu venituri din activitati independente, cele care ar trebui incurajate de guvern, vor plati, de la 1 ianuarie 2011, contributii de asigurari sociale intre 25,36% si 35% din veniturile realizate, un cuantum aproape dublu fata de nivelul actual si asa destul de impovarator.
Romania este in masura sa dea asigurari ca statul de drept si independenta justitiei sunt obiectivele sale Romania este capabila sa dea asigurari Bruxellesului si partenerilor sai europeni ca statul de drept si independenta justitiei sunt obiectivele sale, a declarat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu pentru RFI realizat la Paris.
Daunele platite de asiguratorii de credite au crescut cu 550% Firmele de asigurari au platit in 2004 daune fara precedent, de pana la 550%, fata de anul trecut.
Societatile de brokeraj din asigurari vor detine un capital social de minimum 250 de milioane de lei, pana la mijlocul anului viitor, potrivit unor norme emise de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, care a decis si majorarea limitelor de asigurare privind raspunderea civila a brokerilor.
Daunele platite in 2004 de societatile de profil din asigurari directe au depasit 13.100 miliarde de lei, in urcare cu 57% fata de 2003, ritmul fiind superior cresterii pietei asigurarilor, situat la 30%, a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Nicolae Crisan.
Trebuie spus ca toate aceste asigurari se incheie numai in anumite conditii minutios creionate. ... La randul sau, Marius Onofrei, director de comunicare in cadrul Allianz-Tiriac, ne-a spus ca Allianz nu incheie decat asigurari de raspundere civila a proprietarului.
Astfel, vanzarea politelor de asigurare pentru populatie prin intermediul bancilor este foarte des utilizata in state precum Franta, Spania, Italia sau Portugalia, unde 60-80% din subscrierile societatilor de asigurari provin din sistemul de bancassurance.
Companiile care incheie asigurari auto platesc anual miliarde de lei ca despagubiri pentru pagubele produse de carute sau animalele lasate nesupravegheate. ... Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene.
In acel caz, tot societatile de asigurari trageau ponoasele, din cauza ca asiguratii nu erau bine informati de catre agentii de pe strada, a mai precizat Onofrei. Interzicerea RCA-ului la taraba are si alte efecte pozitive pentru unele companii de asigurari.
OMNIASIG, Asigurarea Romaneasca - ASIROM, UNITA, BT Asigurari Transilvania, GENERALI Asigurari, BCR Asigurari, ASIBAN, Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare ASTRA si ALLIANZ TIRIAC Asigurari.
Mai mult, reprezentantii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si ai firmelor de asigurari sunt de parere ca procedura de solutionare amiabila a accidentelor rutiere soldate cu daune materiale necesita modificari si completari.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
De asemenea, romanii cheltuiesc pe asigurari de sapte ori mai putin decat cehii si de cinci ori mai putin decat ungurii, potrivit unui studiu realizat de o companie de asigurari.
Declaratia a fost facuta ieri la un seminar pe probleme de asigurari. ... Companiile de asigurari au investit anul trecut circa 1% din primele brute subscrise pentru recapitalizare, pentru a acoperi datorii anterioare.
google-analytics.com