Cautare

2461 de rezultate pentru "astea asigurari" (6.33 secunde)
Obligativitatea incheierii politei Carte Verde pentru toate categoriile de autovehicule a dus la situatii aberante, cum ar fi incheierea acestei asigurari pentru tramvaie si tractoare.
Companiile de asigurari vor fi obligate sa incheie si polite pentru despagubirea agricultorilor, ale caror culturi sunt afectate de seceta sau inundatii, a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Inceputul lunii octombrie marcheaza data de la care toti proprietarii de motoscutere va trebui sa incheie asigurari de raspundere civila auto, indiferent de tipul de motoscuter pe care il detin.
Reprezentantii societatilor de asigurari si ai bancilor cu departamente specializate sustin ca acest segment de clienti capata o pondere din ce in ce mai insemnata in portofoliul lor.
Cheltuielile totale în primele noua luni din 2007 au avansat cu 5,79%, pâna la 505,6 milioane de lei, fata de acelasi interval al anului trecut, când Asirom a avut cheltuieli totale de 477,92 milioane de lei, potrivit raportului publicat vineri la Rasdaq.Compania a raportat daune la asigurari generale de 216,24 milioane de lei în primele noua luni din 2007, în scadere cu 3,7%, fata de nivelul de 224,17 milioane de lei afisat în acelasi interval din 2006.
Pe Pilonul III activeaza ING Asigurari de Viata (ING Clasic, ING Optim), Allianz-Tiriac Pensii (AZT Moderato, AZT Vivace), Aviva Asigurari de Viata (Pensia Mea), BCR Asigurari de Viata (BCR Prudent) si OTP Garancia Asigurari (OTP Strateg).Cristina CHICOS
Asiguratorii din Romania care au incheiat polite RCA pentru vehicule aflate in evidenta unor alte state europene vor restitui clientilor prima de asigurare platita, deoarece societatile sunt autorizate sa practice astfel de asigurari numai in Romania, conform autoritatii de reglementare in domeniu.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Totodata, asiguratorii au platit in contul contractelor de asigurari de viata indemnizatii brute de 203,9 milioane de lei - cu 8,64% mai mult fata de 2007.
Compania de asigurari Unita a devenit, incepand de luni, Uniqa Romania, dupa preluarea societatii de catre grupul austriac de asigurari Uniqa, si va demara in curand o campanie de schimbare a imaginii.
Compania Allianz-Tiriac Asigurari este acuzata de Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) care a sesizat mai multe institutii asupra numeroaselor plangeri si reclamatii venite din partea membrilor sai, ce au acuzat incalcarea legislatiei in vigoare de catre compania mentionata, au precizat, ieri, oficialii asociatiei.
In primele sase luni ale anului in curs infuziile de capital din strainatate in companiile de asigurari care activeaza in Romania au depasit 150 milioane euro, in crestere fata de prima jumatate a anului trecut, cand depaseau 113 milioane euro, se specifica in informatiile date publcitatii de catre Oficiului National al Registrului Comertului.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
Asigurari. Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
Daca pana in ianua-rie 2011 ei nu incheie asigurari obligatorii de 10-20 de euro, risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei. ... Nu toate companiile de asigurari de pe piata romaneasca ofera polite obligatorii.
Cum reparatiile trebuiau platite de Euroins, autoturismul a stat 10 zile fara sa poata fi reconditionat, pentru ca inspectorii de daune ai societatii de asigurari nici macar nu s-au sinchisit sa faca constatarile.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual.
Costurile companiilor de asigurari in urma cutremurului din Japonia s-ar putea situa intre 10 si 25 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor analistilor, transmite Wall Street Journal (WSJ). ... Pierderile provocate de calamitati companiilor de asigurari vor fi semnificativ mai mici, doarece multi proprietari vor raporta pagube reduse.
Anterior acestei decizii, politele de asigurare obligatorie impotriva dezastrelor erau emise de PAID dar vandute doar de cele 13 companii de asigurari membre ale Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID).
Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
google-analytics.com