Cautare

2461 de rezultate pentru "astea asigurari" (7.00 secunde)
Liderii PD din Vrancea au luat aceasta decizie in cursul zilei de astazi dupa de conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost castigata, prin concurs, de un liberal.
Deputatul PSD Adrian Nastase a dat asigurari ieri ca nu a discutat cu Miron Mitrea, dupa ce acesta a pierdut functia de secretar general, despre constituirea unei miscari care sa se distanteze de actuala conducere a partidului.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie.
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta impreuna cu Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie si cu Societatea Nationala de Medicina de Familie s-au intalnit ieri pentru a se solidariza cu patronatele din alte judete unde plata serviciilor medicale s-a facut partial.
Veniturile trebuie declarate si la CAS Daca o persoana are numai venituri din chirii, atunci ea trebuie sa mearga de bunavoie la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj si sa declare aceste venituri.
Creste insa nivelul contributiei pentru asigurarile sociale (pensii) de la 1 ianuarie 2011 de la 10,5 la 24,43%, cea de asigurari sociale de sanatate de la 5,5 la 8,35%, iar cea de asigurari pentru somaj, de la 0,5 la 0,78%.
Majoritatea contractelor sunt incheiate cuprimarii, case de asigurari de sanatate si cu firmedin domeniul energiei. ... Potrivitdeclaratiei de interese a acestuia, firma la care este actionar a avut in 2010 mai multecontracte de la casele judetene de asigurari, Casa de Asigurari a Apararii si aTransporturilor.
Danemarca sprijina Romania pentru aderarea la Schengen Premierul danez da asigurari Aflat in vizita oficiala la Copenhaga, premierul Victor Ponta a primit asigurari de la omologul sau danez, Helle Thorning-Schmidt, care i-a transmis ca Romania poate conta pe sustinerea Danemarcei in procesul de aderare la Schengen.
Potrivit dsale, categoria in care ar putea fi incadrata o societate de leasing este cea a agentilor de asigurari care insa nu are dreptul sa intermedieze decit pentru o singura societate de asigurari.
Noile firme autorizate sunt Ceccar - Romas, Omniasig - AGI, Omniasig - Asirag, Agras, BT Asigurari Transilvania si ABC Asigurari - Reasigurari, care se adauga listei autorizate anterior, care includea Asitrans, Omniasig, Asiban, Ardaf, Astra, Unita, Allianz-Tiriac, BCR Asigurari, Interamerican, Carpatica si Asirom.
Majoritatea companiilor de asigurari practica la asigurarile de raspundere civila auto (RCA) tarife minimale, adica la un nivel cu 10% mai mic decat cel propus de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Pana in 2007, aproximativ 60% dintre firmele de asigurari din Romania vor disparea de pe piata, a declarat ieri Paul Mitroi, director general al Directiei de Reglementare din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Aproximativ 1.400 de firme au conturile blocate prin ordinul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) din cauza neplatii a circa 4.640 de miliarde de lei (136 de milioane de dolari), datorii la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.
Astfel, societatile care practica asigurari generale, fara asigurarile obligatorii, trebuie sa aiba un capital minim de 50 de miliarde de lei (5 milioane de lei noi), iar asiguratorii care vand toate tipurile de polite generale si polite de viata vor avea un capital de cel putin 80 de miliarde de lei (8 milioane de lei noi).
Numarul celor interesati de incheierea unei asigurari creste la 59% in conditiile in care ar avea loc o reducere a nivelului de taxare pentru asigurarile sociale de sanatate. ... Din studiu mai reiese ca bucurestenii nu incheie asigurari private de sanatate din cauza lipsei banilor.
Este vorba despre ABC Asigurari, Agras, Allianz-Tiriac, Ardaf, Asiban, Asigurarea Ceccar-Romas, Asirom, Asitrans, Astra, Asiban, BCR Asigurari, BT Asigurari Transilvania (fosta SAR Transilvania), Carpatica Asig, Interamerican, Omniasig- AGI, Omniasig-Asirag, Unita.
Potrivit unui comunicat emis de Asociatie, „Consiliul Director al Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania, constatand situatia dramatica prin care trec pensionarii din Romania, nu impartaseste ideea domnului Calin Popescu-Tariceanu ca cei 6,2 milioane de pensionari sa plateasca o noua contributie de asigurari de sanatate“.
Prea putin interes pentru asigurari In teritoriu a iesit in evidenta, in urma verificarilor efectuate de reprezentantii DADR Galati, o situatie destul de trista in privinta societatilor dispuse sa-si asigure culturile.
In Romania se vor schimba conditiile pentru asigurarile auto - asa numitele asigurari civile obligatorii. ... Majoritatea companiilor de asigurari si-au publicat tarifele pentru anul care vine iar acestea nu depasesc cresteri in marja de 20% recomandata de Comisia pentru supravegherea asigurarilor.
Ministrul Economiei a dat asigurari ca Romania va primi cantitatea zilnica de gaze prevazuta in contractul cu Gazprom. "La Isaccea livrarea se face normal, iar la Mediesul Aurit am primit asigurari ca pina miine (n.r.
google-analytics.com