Cautare

2461 de rezultate pentru "astea asigurari" (5.86 secunde)
Nu-si batea nimeni capul cu mofturi din astea. Acum discutiile astea exista, dar sunt tot mofturi. ... Si toate astea se intampla in conditiile in care e suspendat!
Cu toate astea, Occidentul l-a preferat pe Basescu, cel lipsit de potential. ... Guvernul Frantei, de pilda, e socialist si, cu toate astea, n-a miscat un deget in favoarea lui Ponta - ca sa nu dam decit exemplul cel mai frapant.
Toate astea sunt deja cunoscute. ... Ori personajele astea nu mai au de ce ramane atarnate de un partid care nu le mai poate astampara foamea. ... Iar ea are rolul de a se asigura ca voturile astea sunt livrate corespunzator.
"Astea sunt chestiuni de ordin personal. ... De regula, la Consiliile astea se aduna prim-ministrii. ... "Astea sunt relatii intre persoane care fac sa sufere relatiile interinstitutionale si nu-i bine".
- Doar gatitul si facutul cumparaturilor, dar cumparaturi din astea de unt, carne, tot de mancare. ... Dar daca ai unul din lucrurile astea in care esti foarte bun, consider ca e de ajuns. ... Toate astea noi le simtim pentru ca noi acolo cand jucam, suntem cu simturile ascutite la maximum.
BERBEC Este un an cu multe schimbari majore si schimbarile astea pot veni sau surveni de la o zi la alta.
Poate la grevele astea din invatamint pe linga haine, bani si altele ar trebui urmarit si un program omenesc de invatamint pentru elevi in care sa nu invete ca bezmeticii. ... Ce dracu a de teme sint astea? ... Astea de obicei erau pedepse, nu teme.
Am mai auzit din astea pe vremuri, cind stringeau cica niste comersanti din oras bani, ca sa fie nu mai stiu cine sef la garda si sa ii chinuie.
Cu toate astea aproape jumatate au fost intorsi din drum, fara nici un motiv si nici o explicatie. ... E limpede ca toate astea sint facute pentru a descuraja intrarea romanilor la munca in Spania, dupa cum e la fel de limpede ca nu vor avea nici un efect.
Probabil tot asa niste probleme vor naste si retrocedarile astea, care trebuie facute intr-un fel, acei oameni au dreptul sa isi recistige bunurile.
Cert este ca, dupa alegerile astea, schimbarile de sefi au durat cam mult. ... Partea buna e ca am aflat ca institutiile astea deconcentrate pot functiona fara probleme si fara sefi. ... Acum dupa inundatiile astea s-au mai domolit si ei, dupa cum am vazut cu totii.
Metoda nu este noua, manifeste din astea anonime au mai circulat si la adresa lui Florin Egner si la adresa primarului Flutur. ... Dar poate asa se poarta, daca sint asa dese astea poate au si rezultate si sint eu rupt de realitate.
Te asiguri si schimbi banda doar daca masina de pe prima banda este la o distanta convenabila si merge cel putin la fel de repede ca tine.Daca acea masina merge mai incet si tu intri in spatele ei, va trebui sa franezi brusc si - in functie de situatie - sa speri ca nu intri-n ea Nu se fac chestii de-astea!
de asemenea chestiuni are acum nevoie cetateanul, astea il framanta pe el cel mai tare, astea nu-l lasa sa doarma noaptea, sa fie linistit ziua?
Si asta se intimpla si in tari in care pentru sanatate si asigurari sociale se aloca mult mai mult pe cap de locuitor decit la noi. ... Si astea dau nastere sperantei.
noi, medicii, platim sume uriase la asigurari in cazul unui malpraxis. Firmelor de asigurari le convine acest lucru si ajungem in situatiile astea:
• 7 iul 2009 - Presedintele Basescu spera ca opozitia din R.Moldova va obtine un rezultat "mai bun" in alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie, dand asigurari ca Bucurestiul va continua sa sustina apropierea acestei tari de UE.
110 datornici si aproape 1 miliard de lei vechi de recuperat de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
"Am terminat anul trecut finante-asigurari la Facultatea de Stiinte Economice. Am dat o raita pe aici si am gasit posturi vacante de agent asigurari si inspector asigurari.
Simultan trebuie sa lucram si la un pachet de servicii medicale suplimentare pentru cetatenii asigurati in regim privat, asigurari care sa fie deductibile intr-o anumita limita.
google-analytics.com