Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (3.53 secunde)
Romanii incep sa se orienteze catre GPL, din cauza preturilor uriase la carburanti. Anul acesta, in service-urile specializate, cererea pentru montajul acestor instalatii s-a dublat.
De-am fi nitel superstitiosi, blestemul soferilor si-au atins tinta, macar ca nici un primar postrevolutionar nu si-a mai recistigat mandatul.
Clubul soferilor deTIR care transporta doar produse periculoase a celebrat in mod tragic un an de la evenimentele din Mihailesti.
Clubul soferilor deTIR care transporta doar produse periculoase a celebrat in mod tragic un an de la evenimentele din Mihailesti.
Continua greva in transportul in comun din Capitala. In aceasta dimineata, ca si ieri, niciun tramvai, troleibuz sau autobuz nu a iesit pe traseu, desi instanta a decis suspendarea grevei si reluarea activitatii de catre soferi.
Si la fel de naiv este daca isi poate imagina ca vom fi primiti in Europa cu toti acesti participanti la trafic ce fac viata grea soferilor.
Drumarii din Brasov cer ajutorul soferilor pentru a da de urma unor elemente de iluminat stradal, montate saptamana trecuta pe DN1 si furate la scurt timp.
Un exemplu cat se poate de concludent este modul in care se circula pe DN 1, pe portiunea cuprinsa intre Bucuresti si Azuga, zona in care au fost instalate mult- laudatele camere de luat vederi pentru depistarea soferilor care incalca legea, mai ales in ceea ce priveste regimul de viteza.
Este de asteptat ca raidurile ordonate de Zmau sa se extinda repede si asupra microbuzelor maxi-taxi, asupra camioanelor si autobuzelor parcate sub geamurile din fata apartamentelor soferilor.
S-au stabilit amenzi gigantice pentru orice incalcare a acestor reguli, mai mari si decat sanctiunile acordate soferilor care circula cu fumuri in cap si sunt un real pericol in trafic.
Soferilor - drumuri! Medicilor - carti bune! Internautilor - banda larga la download! Turistilor - bani! Mesterilor - ceva de mesterit!
Esti sofer, iar cea mai mare provocare cu care te confrunti o reprezinta locurile de parcare. Sau mai bine zis, lipsa lor.
pentru ca, vezi Doamne, gradul de dificultate este prea mare. Talk-show-uri peste talk-show-uri, reportaje peste reportaje, toate despre bau-baul reprezentat de noul Cod Rutier care da de furca soferilor.
Majoritatea soferilor vor plati mai mult pentru asigurarile auto obligatorii. Potrivit tarifelor de referinta stabilite de ASF pentru urmatoarele sase luni, cresterile cele mai mari sunt la categoria de varsta sub 30 de ani.
Despre mitingurile organizate de Uniunea Federatiei Sindicatelor Soferilor s-a scris in presa si nemultumirile conducatorilor auto nu erau cazuri singulare doar in randul acestor categorii de soferi.
Ca este si vina soferilor, in cea mai mare parte a lor, tineri cu masini de la taticu‘ ... nu contesta nimeni.
Asa o fi, nu zic nu, insa nu vad nicaieri mentionat numarul mare de accidente care au loc pe autostrada in Romania, produs din cauza teribilismului soferilor sau a grabei asezonate cu viteza excesiva.
Dar banii tot trebuie returnati soferilor. Asta ce inseamna? Ca fiecare sofer va trebui sa dea statul in judecata? Nu ne-ar mira.
Asa s-a facut ca de noianele de nea care au intins la maxim nervii soferilor, culmea, erau vinovati tot ei, soferii care au ales sa circule cu masinile proprii in loc sa aleaga mijloacele de transport in comun pline de mosii care se plimba "moaca" sau de rromii care imprastie un parfum "made in satra".
Asta pentru ca taxa de prima inmatriculare va scadea proportional cu vechimea masinii si normal ca nimanui nu-i mai convine sa dea sume exorbitante pentru un bir care nu se vede nici in starpirea poluarii, nici in imbunatatirea drumurilor sau in alte facilitati acordate soferilor.
google-analytics.com