Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (3.61 secunde)
Acesta a precizat ca drumul expres Craiova - Pitesti nu isi justifica existenta, deoarece majoritatea soferilor folosesc actualul drum catre Pitesti pentru a ajunge la Bucuresti.
S-a demonstrat ca prezenta ABS-ului pe automobile da soferilor o impresie falsa de siguranta, motiv pentru care unii dintre acestia adopta un stil de condus mai agresiv.
Prin dezvoltarea acestui Sistem complex de condus cu trei moduri, Honda permite soferilor sa sporeasca placerea de a conduce sau randamentul economic ori cate ceva din amandoua.
Prin dezvoltarea acestui Sistem complex de condus cu trei moduri, Honda permite soferilor sa sporeasca placerea de a conduce sau randamentul economic ori cate ceva din amandoua.
Atunci cand se merge in coloana, majoritatea soferilor se te uita concentrat in stopurile masinii din fata. Este bine sa se concentreze pe masina din fata masinii din fata sa.
Opentravel.com relateaza despre agresivitatea cu care se comporta in trafic soferii bucuresteni, aflandu-se astfel in compania soferilor din orasele cu cea mai proasta reputatie privind traficul rutier:
Specialistii centrului Infotrafic au transmis soferilor o serie de recomandari, date fiind conditiile meteo-rutiere existente: • sa adapteze permanent viteza la conditiile de drum (carosabil acoperit cu zapada, gheata sau polei);
Soferilor care ajung la capatul Autostrazii Soarelui li se iveste in fata un debleu promitator care strapunge dealurile din vecinatatea orasului, semn ca lucrarile ar fi inceput.
Autostrada Soarelui se amana pentru 2014 Sperantele soferilor de a circula de la Constanta la Bucuresti pe autostrada in acest an sunt zdrobite de constructori.
Stiind clar nivelul de civilizatie al soferilor romani, cum va imaginati voi ca se va circula pe o singura banda, fara posibilitatea de depasire??
De luni, 15 august, cele 10 corturi va stau la dispozitie", este mesajul lansat de Stefan Florescu tuturor soferilor care considera ca le sunt ridicate abuziv autoturismele pe raza Sectorului 6.
Tragem alarma ca nesabuinta soferilor care pun in pericol viata unor familii intregi face ravagii pe sosele. Putem pune in discutie siguranta circulatiei rutiere in Romania etc, etc.
Accesul soferilor in parcare se va face pe baza abonamentelor sau a biletelor RATB sau Metrorex. Cu o luna inainte de finalul anului, lucrarile la noua parcare sunt departe de a fi terminate.
Totusi, o asemenea veste este de natura sa ii bucure pe cei care traverseaza acea portiune de drum, in conditiile in care soferilor li s-a promis o economie de timp de zeci de minute, prin eliminarea traficului.
Amenzile aplicate soferilor care circula cu anvelope de vara pe un carosabil cu zapada si gheata sunt cuprinse intre 600 si 1.400 de lei.
Instanțele sunt foarte aglomerate cu procese pentru ca multi soferi au contestat procesele verbale si au cerut anularea lor iar in cele mai multe cazuri judecatorii au dat castig de cauza soferilor, anuland procesele verbale intocmite de CNADNR.
Pe noul tronson dintre Cernavoda si Medgidia, constructorul garanteaza soferilor un asfalt foarte bun pentru urmatorii patru ani. Garantia asfaltului s-a dublat fata de contractele anterioare.
"Pericolul acesta exista deja, iar acest fenomen poate fi observat in categoria soferilor tineri unde nivelul primelor a crescut atat de mult in functie de daunalitatea acestei categorii de varsta, incat asistam la din ce in ce mai frecvente tentative de a obtine prime ceva mai suportabile prin transferul respectivelor vehicule in proprietatea unor persoane cu varsta ceva mai inaintata si prin alte metode care si ele sunt chiar mai apropiate de falsul in declaratii si de tentativa de inselaciune.", continua directorul FPVS.
Pasajul e unidirectional si realizat in Y, cu accesul soferilor in subteran pe la Fantana Miorita si iesirea pe Sos.
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
google-analytics.com