Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (3.24 secunde)
La un moment dat aparuse Decalogul la volan, care interzicea soferilor diverse lucruri care le-ar fi distras atentia de la condus.
Si, ramanand tot in sfera taximetriei, dar depasind momentul "cartelului", ma intreb daca n-ar fi nimerit ca Neagu sa iasa putin in teren pentru a monitoriza conduita soferilor de taxi.
E drept ca cei care s-au ocupat de lucrare au uitat sa instaleze niste indicatoare de avertizare a soferilor si nici Politia nu s-a omorat sa treaca prin zona, dar toate astea au fost uitate de eficienta cu care s-a actionat.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Le recomandam soferilor sa poarte centura de siguranta si sa respecte regulile de circulatie", a mai spus Ionut Vlasceanu. In numai 15 minute, politistii au acordat miercuri de dimineata 10 sanctiuni.
Recordul absolut al soferilor prinsi bauti la volan este detinut de Tudorel Adamescu, de 32 de ani, din localitatea doljeana Calarasi.
Icoanele, cruciulitele sau alte obiecte care pot reduce vizibilitatea soferilor nu vor mai putea fi atarnate de parbrizul masinilor. Noul Cod Rutier prevede amenzi de pana la 2.900 de lei daca sunt incalcate aceste reguli.
"Soseaua mortii", capcana si pentru pilotii de raliu Ploaia cazuta marti noapte le-a dat batai de cap soferilor botosaneni, chiar si cei mai experimentati avand de suferit din cauza asfaltului alunecos si a vizibilitatii reduse.
Politistii doljeni au dat amenzi in valoare de aproape 35.000 de lei vineri noapte, in urma unei actiuni organizate in trafic pentru depistarea soferilor care se urca bauti la volan.
Intr-o ora soferii au reusit sa avanseze, atentie, doi metri. Brigada Rutiera a Politiei Romane a transmis mai multe recomandari soferilor romani.
De la schimbarea soferilor, la influentarea martorilor In urma anchetei procurorilor doljeni s-a mai stabilit ca, pe 9 mai 2010, agentul Cobzaru a eliberat o autorizatie de reparatie a autoturismului avariat pe numele proprietarului acestuia.
"Le recomandam soferilor sa nu ignore semnificatia culorilor semafoarelor electrice si le atragem atentia ca in municipiul Craiova s-au inregistrat accidente grave ca urmare a nerespectarii culorilor galben si rosu ale semafoarelor", a declarat comisarul Emil Zuican, seful Biroului Politiei Rutiere Craiova.
Uranus Soferilor care doresc sa treaca prin Piata Constitutiei, in zilele de 21, 22 si 23 octombrie, li se recomanda sa aleaga una din rutele ocolitoare, pe Splaiul Independentei, Bulevardul Regina Maria, Bulevardul Natiunile Unite si Strada Izvor.
"Le recomandam soferilor sa opteze pentru un sistem performant, chiar daca este mai scump, care poate contracara astfel de dispozitive de bruiaj", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, comisarul sef Liviu Naghi.
In plus, agentii Serviciului Rutier au dat 218 amenzi in valoare totala de 61.040 de lei si au retinut 22 de permise de conducere, dintre care 17 soferilor care s-au urcat bauti la volan.
Cum sa va redresati masina daca derapati Derapajul pe gheata si impotmolirea masinii in zapada sunt doar cateva dintre problemele soferilor, in aceste zile.
Cum sa iti dezgheti masina cat mai rapid Fenomenul de ploaie inghetata le da batai mari de cap soferilor care incearca sa se urce la volan.
"Masina va fi folosita pe DN1, pentru fluidizarea traficului, si pentru misiuni de prevenire, in cazul soferilor care apasa prea tare pedala de acceleratie", ne-a spus Daniel Radu, purtator de cuvant al Politiei Prahova.
Politistii rutieri recomanda conducatorilor auto sa tina cont de cateva sfaturi pentru a ajunge cat mai repede la diferite destinatii, indiferent de conditii si distanta. Pentru evitarea neplacerilor cauzate de traficul aglomerat, politistii rutieri recomanda soferilor:
Politistii au actionat atat pe drumurile nationale si europene din judet, cat si pe strazile municipiului Craiova, urmarindu-se si constientizarea soferilor si a pasagerilor cu privire la importanta purtarii centurii de siguranta.
google-analytics.com