Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (3.35 secunde)
In timpul actiunii efectivele Politiei Rutiere au verificat totodata si legalitatea documentelor care insotesc autovehiculele inmatriculate in alte state si au urmarit constientizarea soferilor si pasagerilor cu privire la importanta portului centurii de siguranta.
Politistii le recomanda soferilor sa evite sa circule in zonele in care vor avea loc cele doua marsuri, sa foloseasca autovehiculele personale "cat mai putin, pentru a evita blocajele de trafic" si sa foloseasca mijloacele de transport in comun.
Ce restrictie s-a ridicat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si politia rutiera au dat o veste buna tuturor soferilor.
petruandrei.wordpress.com: Politistii de la rutiera vor ca amenzile sa creasca pana la 7.500 lei.In strainatate exista amenzi de pana la 2000 euro.
Soferilor care depasesc viteza legala cu peste 60 de kilometri si produc un accident rutier soldat cu pagube materiale li se aplica sanctiuni de la 51 pana la 120 de puncte de amenda (intre 4.080 si 9.600 de lei).
Poate acesta e si motivul pentru care au foarte mult timp la dispozitie, in care nu au altceva mai bun de facut decat sa se gandeasca la noi metode prin care pot profita de neglijenta soferilor.
Soferii care claxoneaza risca sa-si piarda permisul Parlamentarii le-au pus din nou gand rau soferilor. Un proiect de cod rutier initiat de 40 de senatori PSD si PNL contine anumite prevederi cel putin bizare:
In urma unui studiu realizat in anul 2009, s-a aratat ca riscul unui accident de masina a crescut de 23 de ori in cazul soferilor care scriu mesaje in timp ce conduc.
Aceasta este o impresie gresita a soferilor care, atunci cand sunt opriti, ar avea dreptul sa-l controleze la randul lor pe agentul rutier.
- Amenda maxima, de 9.600 de lei, va fi aplicata soferilor care nu opresc la trecerea la nivel cu calea ferata, atunci cand semnalele acustice si vizuale sunt pornite.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor: - sa circule cu prudenta;
Sute de motociclisti si-au turat motoarele prin centrul Capitalei, pentru a le reaminti soferilor ca de cand vin si zilele calduroase, sunt si ei inapoi in trafic.
Potrivit ordinului, soferilor implicati in evenimente rutiere li se pot recolta probele biologice in spitale, in serviciile de medicina legala, dar si in ambulante.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). ... Mai este insa si o a doua problema ridicata de Asociatia Magistratilor.
Aceste proiecte, promovate in parteneriat cu Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania si Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, vizeaza nu numai pastrarea in memoria nationala pentru generatiile postcomuniste a rezistentei poporului roman, platita cu suferinte cumplite dar si o reparatie pentru eroii care au intruchipat aceasta rezistenta.
De asemenea, nesocotiti munca si contributia unor institutii precum, BNR, Academia Romana, Biserica Ortodoxa, Asociatia Magistratilor, Consiliul Superior al Magistraturii, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, Parchetul de pe langa ICCJ, Asociatia Procurorilor din Romania si Curtea de Conturi etc.
google-analytics.com