Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (3.90 secunde)
Initial am vrut sa elimin epitetele adresate de bloggerul indignat soferilor inconstienti si nepriceputi, care conduc imprudent dar nu stiu nimic despre sofatul sportiv.
Intre timp, Vasile Petrariu, liderul vatmanilor si al soferilor de autobuz din Capitala, a declarat ca martorul accidentului a facut o declaratie la Politie in care sustine totala lipsa de intentie a lui Marian Bartoc, vatmanul in tramvaiului care l-a lovit pe Lucescu.
Intrarea tuturor soferilor in Soci este de acum filtrata si accesul in acest oras cu 350.000 de locuitori este interzis vehiculelor care vin din exterior si nu au autorizatie speciala.
In ziua de duminica 14 mai, pentru intervalul 7,30-15,30 le recomandam soferilor urmatoarele rute ocolitoare: pentru axa nord-sud:
Solutia va fi disponibila atat ca aplicatie TMC (Traffic Message Channel) pentru GPS-uri, cat si ca aplicatii pentru smartphones si tablete si vine in ajutorul tuturor soferilor care vor sa evite diversele blocaje sau situatii neprevazute din trafic.
Ceasul inteligent Nissan este doar primul pas pentru Nismo Lab, divizie a producatorului auto japonez care lucreaza la implementarea unui numar mai mare de senzori, pentru a masura temperatura pielii sau alte date biometrice, utile soferilor de curse si celor profesionisti.
Soselele viscolite care au dat mari batai de cap soferilor aradeni in ultimii ani ar putea deveni istorie. Reprezentantii Consiliului Judetean Arad (CJA) au incropit un plan care vizeaza crearea de perdele de protectie pe drumurile judetene cu probleme, scrie aradon.ro.
Aceasta analiza este cea mai potrivita pentru a identifica BPOC, se face simplu si rapid (seamana cu testarea pentru determinarea nivelului de alcool in aerul expirat, pe cae politistii o fac soferilor), iar rezultatele se dau pe loc.
Aceasta analiza reprezinta investigatia cea mai potrivita pentru a identifica BPOC, se face simplu si rapid (seamana cu testarea pentru determinarea nivelului de alcool in aerul expirat, pe care politistii o fac soferilor), iar rezultatele se dau pe loc.
La fel ca majoritatea femeilor, am crezut ca sunt mai calma la volan decat restul soferilor. Nu ma supar, nu ma enervez, nu gesticulez.
Testarea pentru depistarea astmului se numeste spirometrie si seamana cu etilotestul, controlul pe care il fac politistii soferilor suspectati ca au baut:
Magda Marincovici) Original, util, chiar vital, un plasture sub forma unui tatuaj isi schimba culoarea in cazul alcoolemiei foarte ridicate. Tatuajul a fost inventat de doua studente din SUA implicati in lupta contra soferilor care conduc sub influenta alcoolului.
Ca sa nu apara situatii limita ca in iernile trecute, autoritatile le-au interzis soferilor sa treaca prin zonele in care vizibilitatea a scazut sub 20 de metri.
Pentru a reusi imobilizarea autoturismelor si a soferilor acestora, politistii de frontiera au folosit armamentul din dotare, initial prin tragerea in plan vertical a doua focuri de arma, apoi au tintit pneurile autoturismelor in cauza, reusind sa opreasca una din masini.
In Bucuresti a cazut prima zapada, spre bucuria copiilor si disperarea soferilor. De altfel, pe mai multe artere din Capitala s-a depus strat de zapada si se circula in conditii de iarna.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Circulatia rutiera pe DN1, in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, se desfasoara cu dificultate, iar in zonele statiunilor Azuga si Busteni masinile merg bara la bara, politistii recomandandu-le soferilor sacircule pe ruta ocolitoare DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti, potrivit Infotrafic.
In total, CNADNR a incasat aproape 53 de milioane de euro de pe urma soferilor prinsi in aceasta situatie. Procesele-verbale au fost contestate in instanta de 60.000 de soferi.
4tuning.ro informeaza: Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. Recunoaste-ti din prima greseala.
google-analytics.com