Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (3.88 secunde)
Aceasta masura vine dupa ce ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, a cerut companiilor din domeniu sa asigurare capacitatile de productie si siguranta si eficienta energetica pe perioada de iarna 2006-2007.
In plus, se mai Incheie o asigurare de viata obligatorie ce reprezinta 0,085% din sold si un comision de gestiune lunar de 0,3% din sold.
Cu toate acestea, inainte de a contracta un credit este bine sa va interesati care e valoarea dobanzii anuale efective (DAE) practicata de banca, deoarece acestea sunt mai mari decat dobanda de reclama (includ, in functie de banca, asigurare de viata si asigurarea imobilului si diverse comisioane anuale sau lunare - de intocmire dosar, de acordare, de administrare, de instrumentare).
doi asistenti farmacie, un operator calculator, 11 confectioneri articole textile, un sofer pe autocamion, patru agenti de paza, cinci agenti de asigurare, un administrator, un vanzator, un dispecer si 17 muncitori necalificati.
Si pentru ca riscul bancar sa fie minim, alt cost inclus in DAE este, la unele banci, reprezentat de asigurarea de viata sau cea pentru risc de neplata incheiata cu o societate de asigurare agreata de banca.
In acelasi timp, prin bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2007 au fost prognozate venituri totale de 22,7 miliarde de lei si cheltuieli de 22,4 miliarde de lei, cu un excedent de 278,6 milioane de lei, care reprezinta rezultatul financiar al sistemului de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, se arata in proiect.
In urmatoarele cinci categorii, potrivit numerotarii din actul normativ precizat anterior, se incadreaza depozitele institutiilor financiare, ale societatilor de asigurare-reasigurare, inclusiv ale intermediarilor in asigurari, ale organismelor de plasament colectiv, precum fondurile mutuale si societatile de investitii, ale fondurilor de pensii si cele ale autoritatilor publice centrale si locale.
De asemenea, beneficiarul trebuie sa prezinte un angajament scris prin care se obliga sa tina animalele cumparate timp de cinci ani, sa incheie un contract de asigurare a animalelor, iar persoanele care cumpara juninci trebuie sa incheie un contract sau un precontract de vanzare a laptelui la un procesator si sa prezinte un angajament scris prin care se obliga sa inscrie animalele in controlul oficial al productiei de lapte.
Pentru a beneficia de aceste subventii, crescatorii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, adica sa dobandeasca o pregatire in acest domeniu, sa se angajeze in scris ca vor pastra animalele si sa incheie un contract de asigurare a animalelor.
In plus, beneficiarii acestor ajutoare trebuie sa prezinte un angajament scris prin care se obliga sa tina animalele cumparate o perioada de cinci ani, sa incheie un contract de asigurare a animalelor.
Chiar daca prin munca la negru nu au asigurare de sanatate si pot fi victimele unor accidente, muncitorii prefera acest mod de lucru, deoarece salariile sunt mai mari.
Cu o DAE de 7,09%, creditul Euro Clasic cu asigurare de viata inclusa, oferit de ING Bank, urmeaza pe locul patru in top.
Creditul nu presupune asigurare de viata sau a produselor, nu are alte taxe si comisioane incluse, nu necesita avans, girant sau carte de munca.
Energie putina de la hidrocentrale Ministrul Economiei a mai spus ieri ca stocurile de carbuni sunt asigurare in proportie de 70%.
Fonduri substantiale vor fi alocate si pentru subventionarea energiei electrice folosite la irigatii, fiind vorba de 390 lei/ha, dar si pentru primele de asigurare la culturi, care vor fi suportate in proportie de 50% de Comunitatea Europeana.
personal specializat, asigurare de raspundere civila a bunurilor si transport in siguranta si cu mijloace adecvate. Preturile pentru serviciile de mutare de bunuri personale sunt variate.
Vor fi deductibile si cheltuielile cu stocuri si mijloace fixe amortizabile distruse ca urmare a unor calamitati naturale sau a altor cauze de forta majora, fara conditia existentei unui contract de asigurare.
Depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu au incheiat politele de asigurare obligatorie auto (RCA), precum si eliminarea din trafic a masinilor fara RCA constituie prioritati in aceasta perioada pentru politistii doljeni de la Circulatie.
Pe de alta parte, nu vor fi garantate depozitele persoanelor aflate in relatii speciale cu institutia de credit, depozitele institutiilor de credit, ale institutiilor financiare si ale societatilor de asigurare-reasigurare, companiilor nationale, precum si alte categorii.
Oltenii au mai solicitat in 2006 subventii si pentru sectorul vegetal (2,3 milioane de lei), pentru prima de asigurare a culturilor (660.000 de lei), pentru infiintarea de plantatii viticole, pomicole si de arbusti fructiferi (260.000 de lei), pentru legume si fructe destinate prelucrarii industriale (110.000 de lei), pentru plantatiile de tutun (69.000 de lei), pentru productia interna de seminte certificata oficial pentru insamantare in primavara (28.500 de lei) si pentru legume de sera si ciuperci de cultura (13.600 de lei).
google-analytics.com