Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (2.86 secunde)
Salariul unui branch manager este de circa 2.000-2.500 de euro, acesta beneficiind din partea companiei si de masina de serviciu, asigurare medicala, de al 13-lea salariu, precum si de alte bonusuri, in functie de performante.
"Fara Pilonul III si o asigurare de viata cu acumulare de capital si doar cu pensia acordata de stat (Pilonul I) si suma care se va acumula in contul pensiilor private obligatorii (Pilonul II), siguranta financiara la finele perioadei active a unei persoane nu va fi asigurata", a spus Boon.
Prin aceasta asigurare Sapera a raspuns unui repezentant al fermierilor care s-a plans de birocratia presupusa de accesarea fondurilor europene alocate agriculturii romanesti din cauza careia producatorii agricoli constanteni ar putea sa nu aiba utilajele necesare strangerii recoltei pana la demararea comapaniei agricole.
12 persoane - agenti de securitate, 3 lacatusi mecanici, 2 soferi autobuz, 2 mecanici auto, 1 zugrav, 1 vopsitor, 2 gestionar depozit, 2 administratori imobile, 2 vanzatori, 3 consilieri vanzari asigurari, 2 agenti asigurare, 2 lacatusi constructii metalice si navale, 1 sudor, 1 inginer nave, 2 ospatari, 1 contabil, 1 liftier si 1 tamplar.
Agentii va trebui sa încheie polita de asigurare profesionala. Printr-un comunicat de presa transmis redactiei, Asociatia Româna a Agentiilor Imobiliare (ARAI) este de acord cu aparitia unui act normativ în domeniul imobiliar, dar critica proiectul de lege asa cum a fost el întocmit.
Cheltuielile generate de transferul in strainatate al pensiilor si al altor drepturi de asigurare sociala se suporta de catre beneficiari, prin diminuarea sumelor ce fac obiectul transferului.
Agentii va trebui sa încheie polita de asigurare profesionala. Printr-un comunicat de presa transmis redactiei, Asociatia Româna a Agentiilor Imobiliare (ARAI) este de acord cu aparitia unui act normativ în domeniul imobiliar, dar critica proiectul de lege asa cum a fost el întocmit.
Agentii va trebui sa încheie polita de asigurare profesionala. Printr-un comunicat de presa transmis redactiei, Asociatia Româna a Agentiilor Imobiliare (ARAI) este de acord cu aparitia unui act normativ în domeniul imobiliar, dar critica proiectul de lege asa cum a fost el întocmit.
Micii meseriasi si comercianti care functionau in centrul Oradiei si nu numai au devenit raritati, in spatiile inchiriate de acestia si-au facut aparitia puncte de lucru ale bancilor, firmelor de asigurare-reasigurare sau magazine cu produse chinezesti.
In ceea ce priveste banii pentru asigurarea recoltei plantatiilor viticole cu soiuri pentru struguri de vin, subventia nu va depasi 80% din costul primelor de asigurare impotriva pierderilor cauzate de fenomene climatice cu efecte adverse asimilabile dezastrelor naturale si 50% din costul primelor pentru asigurarea impotriva altor pierderi cauzate de fenomene climatice cu efecte adverse si impotriva pierderilor cauzate de animale, boli vegetale sau de infestari cu daunatori.
„Indicatorii de solvabilitate si lichiditate ai celor doua societati românesti de asigurare care au ca actionari semnificativi companii din cadrul grupului american AIG - respectiv AIG Life Asigurari România SA si Societatea de Asigurari AIG România SA - respecta cerintele prevazute de reglementarile prudentiale în vigoare, conform situatiilor tehnico-financiare semestriale transmise CSA pentru 30.06.2008“, se arata în comunicat al CSA.
Sunt excluse de la garantare depozitele persoanelor aflate in relatii speciale cu institutia de credit, depozitele institutiilor de credit, ale institutiilor financiare si ale societatilor de asigurare-reasigurare, inclusiv ale intermediarilor in asigurari, depozitele organismelor de plasament colectiv, ale fondurilor de pensii, ale autoritatilor publice centrale si locale, precum si depozitele regiilor autonome, companiilor nationale, societatilor comerciale, altele decat cele din categoria intreprinderilor mici si mijlocii.
De asemenea, la capitolul informatii, clientul trebuie sa stie valoarea totala a creditului, dobanda anuala efectiva, durata contractului de credit, valoarea totala platibila de consumator, iar in cazul in care consumatorul este obligat sa incheie un contract de asigurare, trebuie mentionat la fel ca toate celelalte "amanunte".
Agricultorii galateni nu se arata interesati de politele de asigurare agricole, chiar daca de la an la an calamitatile au distrus suprafete din ce in ce mai mari de culturi din judet iar in 2008 suntem pe primul loc in tara la acest capitol.
Potrivit surselor, datele privind fondurile bugetare impun continuarea actiunilor de limitare a cheltuielilor bugetare, ca masura preventiva de asigurare a echilibrului bugetar si a unei executii bugetare prudente.
Societatea de administrare va trebui sa aiba si o asigurare de raspundere profesionala de cel putin 50 milioane euro, conform caietului de sarcini privind administrarea Fondului Proprietatea, aprobat de Guvern.
Groupama si-a luat un angajament important fata de piata din Romania prin achizitionarea celor trei companii de asigurare si este pregatita sa participe activ la dezvoltarea pietei locale", a declarat, joi, Jean-FranIois Lemoux, directorul general al Groupama International.
Nu doar bancile au probleme, criza financiara ii determina pe romani sa amane si plata primelor de asigurare sau a facturilor pentru telefonul mobil.
Pentru pierderile de animale, pãsãri, familii de albine ºi peºti, despãgubirile acordate reprezintã 80% din valoarea de asigurare, diminuatã cu valoarea subproduselor rezultate care pot fi valorificate.
Companiile de asigurare au inceput sa afiseze preturile noilor polite RCA si criteriile de stabilire a costurilor. Astfel, cei mai multi dintre asiguratori calculeaza pretul politei in functie de varsta clientului, de uzura masinii, de cat de des folositi masina si chiar in ce zona a tarii locuiti.
google-analytics.com