Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (4.60 secunde)
Polita RCA cu 33% mai mare Tot din primele zile ale anului, la politele pentru raspunderea civila auto societatile de asigurare practica tarife in medie cu 20% mai mari fata de nivelul indicat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in 2005, maximul fiind de 33%.
Potrivit proiectului de act normativ, Ministerul Finantelor Publice garanteaza in proportie de 80% imprumutul, precum si dobanzile, primele de asigurare, comisioanele si alte costuri aferente.
Infiintata in 1946, Coface Franta este o agentie de rating care desfasoara si activitati de asigurare a creditelor de export, inclusiv pentru Guvernul Frantei.
Acestea vor fi insotite de factura de achizitionare a semintelor, certificatul de calitate, polita de asigurare, dovada proprietatii sau a arendei, precum si dovada platii arendei", a spus Sergiu Dragancea.
Cine crede ca, daca si-a platit polita de asigurare auto obligatorie RCA, poate sta linistit in caz de accident se insala.
Pe viitor, va fi aceasta cutie neagra cea care va confirma cate zile a fost utilizata efectiv si, pe baza acestor date, se va plati polita de asigurare.
32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asi-gurarilor. CSA este obligata, conform legii, sa operationalizeze, in termen de o luna, organismul de compensare si fondul de garantare a asigurarilor.
Aceasta trebuie sa fie insotita de o asigurare pentru responsabilitate profesionala. De asemenea, statul de destinatie poate cere documente probatorii cu privire la nationalitatea prestatarului, la sediul sau, precum si cu privire la calificarile profesionale.
Nu putem da nici un fel de subventii daca nu stim ce teren detine producatorul si ce culturi au acestia si mai ales acum trebuie sa aiba si asigurare pentru terenul respectiv" a declarat Stere Economu, purtatorul de cuvant al Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta.
De asemenea, acest tip de asigurare acorda despagubiri pentru furtul autovehiculului sau al unor parti componente ori piese ale acestuia, precum si pentru avariile produse ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.
Reprezentantii unor firme de asigurari apreciaza ca in urmatorii ani preturile primelor de asigurare auto vor continua sa creasca. Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor.
In domeniul impunerii persoanelor juridice se urmareste extinderea bazei de impozitare prin restrangerea categoriilor de rezerve deductibile la calculul profitului impozabil pentru societatile bancare, asigurare si reasigurare;
In astfel de situatii, proprietarul autovehiculului nu are obligatia de a mai efectua nici un demers suplimentar, fiind suficient sa prezinte polita de asigurare incheiata la solicitarea agentului de Politie, atunci cand se afla in trafic.
Daca soferii vor trebui astfel sa alerge mai mult pentru a se asigura, firmele de asigurare sustin decizia, adaugand chiar ca, daca legea s-ar fi aplicat ca atare, acest tip de incheiere de polite la "botul calului" ar fi fost oprit mai demult, deoarece era ilegal.
BCR Asigurari a lansat o asigurare destinata turistilor pentru acoperirea pierderilor financiare generate de renuntarea neprevazuta la efectuarea unei calatorii, survenita in urma producerii unor riscuri asigurate.
In urmatoarea luna, ANAF va pregati o lista cu lichidatorii agreati potrivit unor criterii, cum ar fi experienta in colaborarea cu organele fiscale, polita de asigurare profesionala.
Totusi, un client previzionar, care a incheiat o astfel de asigurare deja, nu va mai beneficia de acea deducere a primei de 200 de euro, a explicat Stan.
De asemenea, UniCredit cere polita de asigurare a imobilului sau bunului ipotecat ca si asigurarea de viata a contractantului. Banca va institui, daca este cazul, o garantie reala mobiliara asupra depozitelor colaterale realizate de contractant la UniCredit Romania.
Ceilalti proprietari de autovehicule trebuie sa plateasca prima la asigurarile de raspundere civila (RCA) pe tot anul de subscriere sau pe perioade de cate sase luni. Primele de asigurare aferente politelor RCA sunt calculate in conformitate cu tarifele de prime stabilite de asiguratori.
Pentru ceilalti proprietari de autovehicule, plata primei la asigurarile de raspundere civila va fi efectuata pentru intregul an de subscriere sau fractionat, pentru perioade de cate sase luni. Primele de asigurare aferente politelor RCA se calculeaza in conformitate cu tariful de prima stabilit de asigurator.
google-analytics.com