Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (4.47 secunde)
Concluzia unui sondaj de opinie realizat de CCSB, la comanda agentiei Amos New, este dramatica pentru actualul presedinte:
Octavian Stireanu decripteaza mesajul ofertelor otravite transmise de Traian Basescu: este, de fapt, un mesaj al dramaticei sale izolari. Presedintele actual se afla precum intr-un tarc, fata de care, practic, intreaga societate a instituit o blocada.
Traian Basescu a comparat Romania, in discursul sustinut, sambata, la mitingul electoral de la Timisoara, cu o nava iar criza economica a asemanat-o cu o furtuna.
Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca afirmatia lui Traian Basescu referitoare "mijloacele propagandistice" utilizate la Revolutie pentru a scoate armata in strada si a ucide 1600 de oameni reprezinta "o adevarata ticalosie", fiind iresponsabila, mincinoasa si lipsita de elementar bun simt.
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
Basescu e jalnic, abject si fara caracter: l-a acuzat pe Crin Antonescu ca e vinovat de moartea primei sotii si acum o da la intors.
Prima confruntare dintre candidati, organizata sambata, la Cluj, in pripa si intr-un cadru neadecvat, i-a opus pe presedintele in exercitiu Traian Basescu si pe candidatul PNL, Crin Antonescu.
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii. Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
Bogdan Tiberiu Iacob face dezvaluiri fulminante pe site-ul Inpolitics: Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte.
Dupa ce va pierde alegerile, presedintele Traian Basescu isi poate prelungi viata politica cu 5 ani. Basescu poate sa devina seful opozitiei si, urmand exemplul lui Ion Iliescu din 2000, ar putea candida la presedintie in anul 2014, pentru un viitor mandat, declara analistul politic Dan Pavel.
"Sunt un om care crede cu tarie ca a venit clipa sa facem un efort de reconciliere nationala", a spus Mircea Geoana, liderul PSD, reiterand hotararea de a avea un Guvern pana de Craciun, condus de un premier independent, in persoana lui Klaus Iohannis.
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "20 de ani de la scanteia revolutiei romane. Si acum?", pe care il puteti citi in continuare.
Publicistul Octavian Stireanu a scris un eseu despre puterea fara margini a celor aflati la putere azi, in Romania - mutantii celor 20 de ani de la revolutie.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare.
Dupa alegerile prezidentiale, a fost reluata ideea guvernarii de dreapta. Aparent paradoxal, ceea ce a lipsit cu desavarsire din toate campanile electorale ale ultimilor ani, ideologia, a fost revendicata ca liant al guvernarii.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Adrian Severin publica o analiza in Jurnalul National, sub titlul "Dileme si confuzii dupa prezidentiale", pe care o puteti citi in continuare.
Invitat aseara in emisiunea lui Dan Diaconescu, la postul OTV, Marian Vanghelie a facut dezvaluiri incitante. Acesta a marturisit ca isi doreste sa fie vicepresedinte la PSD.
Hotararea de Guvern nr. 23/2010 ii dezamageste pe angajatii sistemului de protectie sociala. Daca prevederile acestei hotarari vor fi aplicate, multi dintre ei risca sa isi piarda locurile de munca, iar calitatea serviciilor sociale va scadea dramatic.
google-analytics.com