Basescu e jalnic, abject si fara caracter: l-a acuzat pe Crin Antonescu ca e vinovat de moartea primei sotii si acum o da la intors.
Acuzat de a fi introdus in discutia de sambata, de la Cluj, elemente lipsite de o minima decenta (referirea la fosta sotie a lui Crin Antonescu, bolnava de cancer, care s-a sinucis aruncandu-se de la etaj), astazi Traian Basescu a dat inapoi, gasind o explicatie care sa-l disculpe.
Dupa ce ca e abject, auziti ce scuza jalnica invoca: "Inventati una dintre cele mai mari mizerii" - le-a reprosat presedintele ziaristilor. "Eu am vorbit despre sotia mea. Eu nu stiu nimic despre viata personala a lui Crin Antonescu, decat ca s-a casatorit de curand."
Faptele il contrazic pe Basescu. Adresandu-se lui Antonescu, in confruntarea de la Cluj-Napoca, Basescu a spus textual: "Si decenta ar trebui sa va spuna ca un barbat care are trei femei in casa, le respecta, un barbat caruia nu i s-a intamplat niciun incident dramatic in care sa-si lase sotia singura si sa ajunga in situatii dificile".
Barbatul care si-ar fi lasat singura sotia in situatii dificile era Crin Antonescu. Iar incidentul dramatic era sinuciderea sotiei bolnave de cancer.
Basescu este total lipsit de caracter.