Traian Basescu a comparat Romania, in discursul sustinut, sambata, la mitingul electoral de la Timisoara, cu o nava iar criza economica a asemanat-o cu o furtuna.
Din nefericire, capitanul Basescu e turmentat, zapaceste echipajul cu comenzi anapoda si pune nava in primejdie.
"Eu privesc la criza ca la o furtuna si ma simt comandant pe cea mai mare nava, cu numele sfant 'Romania'. Aceasta nava are un echipaj de 22 de milioane de oameni si are un comandant care tine ferm carma in mana. Am incredere in echipajul navei Romania si o voi duce linistita in port dupa furtuna. Sa aveti si voi incredere in comandant", a spus Basescu, in discursul sustinut la mitingul electoral din Parcul Rozelor din Timisoara.
Vorbe, vorbe, vorbe. Traiti bine? Romania nu are guvern, economia e in criza, somajul e in crestere, saracia e tot mai mare, bugetarii si nebugetarii sunt asmutiti unii contra altora, parlamentarii sunt blamati, coruptia partidului de guvernamant e protejata de Basescu s.a.m.d.
Basescu a spus ca Romania se afla intr-o perioada de criza economica, insa se asteapta la o crestere a economiei in trimestrul doi al anului viitor.
"Suntem intr-o perioada de criza economica, care nu afecteaza doar Romania, ci toata lumea. O sa trecem peste ea, la anul in trimestrul doi cand o sa realizam o crestere a economiei", a spus el.
Asa o fi, dar nu cu capitanul turmentat la carma.