Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (3.81 secunde)
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini.
Peste 8.200 de vehicule pe doua roti au fost vandute deja in jumatate de an, potrivit unei statistici a Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto din Romania.
Putregaiul de la Compania de Apa "Oltenia" SA are zilele numarate.
Autodisponibilizarea de personal, productia scazuta din ultimele doua luni, acordarea alimentatiei de efort, imbunatatirea vestiarelor si grupurilor sociale au fost principalele subiecte discutate ieri de catre reprezentantii conducerii si cei ai sindicatelor de la Combinat.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
Unele firme doljene îsi desfasoara în continuare activitatea cu angajati fara forme legale. „În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
Când toate companiile de asigurari fug de piata de capital, Generali Fond de Pensii a investit în actiuni cota cea mai mare dintre toate firmele de profil care activeaza pe Pilonul II.
Asigurarea pazei la instalatiile care au fost oprite temporar din functiune pentru a nu intra in vizorul celor care doresc sa scoata un ban din sustragerea diferitelor componente se afla in atentia conducerii Combinatului.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Contributia de asigurari sociale nu se mai datoreaza asupra sumelor reprezentand venituri primite in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare.
google-analytics.com