Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.67 secunde)
Una dintre cele mai importante modificari ale Legii societatilor comerciale o reprezinta asimilarea remuneratiei primite de directori pe baza contractului de mandat cu salariile.
Una dintre cele mai importante modificari ale Legii societatilor comerciale o reprezinta asimilarea remuneratiei primite de directori pe baza contractului de mandat cu salariile.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta au tras linie, la finele primului semestru al anului si au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, realizarile avute.
Incepand de la 1 august, romanii si bulgarii care circula cu masina in Uniunea Europeana nu mai au nevoie de Carte Verde.
De la 1 octombrie, toti cei care si-au cumparat scutere vor fi obligati sa plateasca asigurare de raspundere civila auto, adica RCA, anunta un post de televiziune de stiri.
Inceputul lunii octombrie marcheaza data de la care toti proprietarii de motoscutere va trebui sa incheie asigurari de raspundere civila auto, indiferent de tipul de motoscuter pe care il detin.
Polita lunara nu depaseste 20 de euro Companiile de asigurari de pe piata autohtona se intrec in a incheia polite de asigurare pentru animalele de companie.
Fiscul doreste sa impoziteze la fel ca salariile inclusiv veniturile din activitati independente, desfasurate prin conventii civile sau contracte de drepturi de autor.
Industria automobilista pare sa se alinieze din mers la noile prevederi de circulatie si ofera solutii drastice pentru a evita ca soferii care au consumat alcool sau droguri sa urce la volan, punând în pericol atât propria viata, cât si pe a celorlalti.
Suma asigurata care poate fi acordata in cazul producerii unui dezastru natural este cuprinsa intre 10.000 si 20.000 de euro.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) anticipeaza pentru 2008 majorarea tarifelor la politele pentru asigurarea civila auto (RCA), unul dintre motive fiind cresterea limitelor de despagubire cu 50% fata de 2007.
Marile centrale sindicale sustin ca reducerea contributiilor sociale decisa de Guvern pentru anul 2008 va fi in favoarea angajatorilor, si nu a angajatilor, si acuza Executivul de lipsa unei strategii pentru cheltuirea banului public.
In incinta rafinariei Petromidia apartinand Grupului Rompetrol a avut loc ieri un exercitiu de alarmare privind un dezastru chimic datorat unei explozii urmata de incedierea unei instalatii a rafinariei.
Directorul general al ArcelorMittal Galati, Augustine Kochuparampil, a participat joi, la Luxemburg, la sedinta lunara in cadrul careia se discuta despre accidentele mortale de munca produse la combinatele aflate in proprietatea producatorului de otel numarul I din lume.
Firmele de asigurari au inceput sezonul promotiilor la asigurarile de raspundere civila auto (RCA).
Manualul pentru interventii in caz de urgenta realizat la sugestia Institutiei Prefectului, in colaborare cu Inspectoratul Regional pentru Situatii de Urgenta Dobrogea si Inspectoratul Judetean de Constructii incepe sa prinda contur.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung.
google-analytics.com